Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan finne en Chevy Car Club

Hvis du er en Chevy bil entusiast, er du ikke alene. Du kan bli en stor Chevy Car Club i ditt område, eller bli en online bil samfunnet til å chatte med Chevy eiere rundt om i landet. La oss vise deg hvordan du finner den rette Chevy bil klubb for deg. Du trenger
datamaskin med internett
Telefonbok
Kjærlighet for Chevy biler
Vis flere instruksjoner
Finne en lokal Chevy Car Club
1

Besøk de tre anbefalte Chevy bilklubb nettsted: CarSpace.com, ChevyClub.com og CarClubs.com. Disse nettstedene har oppføringene av både staten og merke /modell av bilen for å finne klubber i ditt område.
2

Søk i din lokale telefonboken under "Lag og organisasjoner" for en mulig lokal liste for bil klubber. Hvis man er oppført, kan du kontakte klubben og spørre hva biler de feirer og få en hendelse /møteplan. De fleste klubber vil invitere deg til en gratis første møtet, men vil sannsynligvis ha en medlemsavgift for å delta.
3

Ring din lokale Chevy forhandler og se om de har noen oppføringer for lokale klubber. Du kan også be din Chamber of Commerce eller Visitor Information Center.
4

Delta på lokale bil entusiast hendelser og bli kjent med folk som setter hendelsen på.
Finne Online Chevy Bil Communities
5

List at du er en Chevy bil entusiast og eier til de nettsamfunn som du kanskje allerede være medlem av, for eksempel Myspace eller Yahoo! Groups.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98635.html

Previous:
Next:

Bil klubber