Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Tema Tittel Ideer for Car Shows

Besøk på en bil show er et must for bilentusiaster . Bil viser holdes det meste i helgene hele landet året rundt , ofte trekker tusenvis av mennesker . Det er et privilegium å være vert for et show bil , men å skape en interessant og morsomt tema kan være en stor utfordring .

gjennomgang forbi bilen viser i ditt område så du trenger ikke gjenta et tema. Tenk merker og modeller når de bestemmer seg for et tema. Hvis de fleste av bilene er fra 50-tallet eller 60-tallet , kan du ha en " Sock Hop" tema med musikk og klær fra den tiden. Yngre besøkende kan nyte å bli utsatt for de gamle bilene og kultur.

Velge en antikk bil show tema vil oppmuntre bil antikke entusiaster og eiere til å delta . Temaet kan omfatte kjole antrekk fra tidlig '20s sammen med roaming barbershop kvartetter og strengeinstrumenter . Du kan kalle showet " Summer Soiree " eller " Roaring tjueårene . "

Organisere en bil show rundt et bestemt kjøretøy kan begrense deltakerne , men trekke store folkemengder . Du kunne ha en " Pony parts " hvis det er en lokal Mustang bil klubb . Horseless vogn klubber er populære over hele landet , gjør en " Horseless Hestekrefter " show attraktiv for mange .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98649.html

Previous:
Next:

Bil klubber