Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan du monterer en Golf Cart på baksiden av en Camper

Enten du skal på en golfturnering, eller planlegger et stort trekk, montering din golf cart til din campingvogn eller bobil kan være høy prioritet på listen over ting å gjøre . Heldigvis montere en golfbil til din campingvogn er ikke så vanskelig for en prosess. Det krever bare et par stykker av utstyr, og når du tar de riktige forholdsregler, vil sikre sikkerheten til andre biler på veien, så vel som din. Du trenger
Tow pakke (hengerfeste mottaker, ball mount, og stikk ball)
Trailer (som kan romme størrelsen og vekten av din golf cart)
Sikring skralle stropper (minimum 4)
Vis flere instruksjoner
Feste Golf Cart
en

Sjekk din campingvogn bak, under støtfangeren, for et slep pakke, som inkluderer en trekkrok mottaker, ball mount og stikk ball. Hvis de ikke er til stede, kan de fås fra din lokale jernvarehandel, eller fra der camper opprinnelig ble kjøpt.
2

Tilbake camper opp til trailer og fest ved å løfte opp hengeren og sette den tungen over stikk ball. Tungen er den fremre delen av tilhengeren som kobler tilhengeren til bobilen, via stikk ball.
3

Nedre rampen og driver eller skyver golfbil på hengeren. Strap ned bilen ved hjelp av sikring skralle stropper, som også kan fås fra jernvarehandelen. Disse stroppene har en skralle montering, at når komprimert, stram stroppene. Stroppene hindrer bevegelse av vognen mens kjøretøyet er i bevegelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98696.html

Previous:
Next:

Bil klubber