Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Slik starter en Car Club

En bil klubb er en fin måte å møte nye mennesker og dele nyheter og informasjon om en favoritt turen. Hvis du ikke har en klubb i området, starter en av dine egne. Vurdere å lage din bil klubb spesialiserte, for eksempel med Ford Mustanger eller hemi motorer, klassiske biler eller lastebiler. Uansett hva du velger å holde en bil show. Ikke bare vil du være i stand til å gi noe tilbake til et fellesskap av bileiere, men du kan være i stand til å tjene litt penger for klubben. Instruksjoner
en

Bestem hva du ønsker din klubb å være ca. En typisk klubb vil fokusere på bare én type bil eller modell. Deretter utvide eller begrense klubben modell for å involvere en "alder" av kjøretøy (Classic, New), eller type kjøretøy (bil, lastebil, motorsykkel). Denne funksjonen er svært viktig fordi deltakerne vil bli med utgangspunkt i deres interesse i dette aspektet av Club.The Formålet med en bil klubb er å møte med andre folk som liker de samme tingene som du gjør.
2

Finn et sted å møtes. En klubb kan møte foran et hus, i en restaurant, eller på en kommersiell eiendom som gir mulighet for samling av biler. Når du er klar til å arrangere det første møtet bilen din klubb vil du være klar til å tiltrekke seg medlemmer.
3

Få ord ut til offentligheten om den nye klubben. Legge ut en melding på den lokale auto deler butikken eller hastighet butikk. Et varsel skal inneholde navnet på klubben, fokus for klubben, og kontaktinformasjon. Bil klubber som inneholder oppdatert informasjon på nettet, med en nettside, har en bedre medlemskap sign-up avkastning og beholde medlemmer lenger. Med eller uten Internett, må en ny bil klubb la andre få vite om hva som skjer, og den beste måten å gjøre det på er gjennom auto deler butikker i byen.
4

Hold et møte for klubben medlemmer og potensielle klubbens medlemmer til å delta. Medlemmene bør møtes minst fire ganger i året. For å ha en klubb som administrerer medlemmer kontingent på riktig måte, bør kølla ha en avtale om regler og forskrifter av hendelser og medlemmer. Den beste måten å jobbe disse spørsmålene ut er på de fire første møtene. Ved årets slutt klubben skal bli sanksjonert og godkjent av en nasjonal klubb forening ved å bli medlem av en større gruppe. De nasjonale klubber kan bidra til å informere lokale medlemmer på god klubbens ledelse.
5

Lag en stor begivenhet for den nye klubbens medlemmer og potensielle klubbens medlemmer til å delta. En bil show gir alle en grunn til å pynte på sitt inntog og gjør deg klar til å ha det gøy. Awards, mat, underholdning og premier er alle en del av en bil show og hver kan hjelpe klubben vokse. Bilen showet kan være en monetær boom eller bust avhengig av produksjonen. Å ha et veldrevet bil vise noen få ganger i året kan gjøre klubben ikke bare bærekraftig, men lønnsomt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98644.html

Previous:
Next:

Bil klubber