Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Car Club Rules

Bil klubber tillate automotive entusiaster til å komme sammen og dele på deres felles interesse. For å fungere, bil klubber må etablere et sett av regler for å avgjøre medlemmenes atferd, forpliktelser og finansielle forpliktelser til klubben. Car Club regler også skissere begynte prosessen samt avslutningen prosessen med medlemmer. Bli med
p Som en klubb du ønsker å vokse, men du ønsker også å sørge for at hver medlem vil passe inn med din klubb. Bilen klubbens regler bør omfatte hvordan du rekruttere nye medlemmer. Kanskje du bare rekruttere på arrangementer eller kanskje du ikke rekruttere i det hele tatt og la potensielle medlemmer til å søke din klubb ut slik at du vet at de er virkelig interessert. Også reglene må sette opp en prøvetid for fremtidige medlemmer å sørge for at de passer inn i klubben og har tid og engasjement til å sette inn i klubben. Denne perioden kan være mellom 30 og 90 dager. Når prøvetiden er over, bør reglene stave ut om medlemmet er stemmer i flertallsstyre eller enstemmig styre.
Medlemsoppførsel

Du vil at bilen klubb til være hyggelig, morsomt og respektabel. For å oppnå dette, bilen klubbens regler må skissere akseptabel og uakseptabel oppførsel av sine medlemmer. Reglene bør omfatte slike ting som: nei diskriminering mot medlemmer eller ikke-medlemmer eller annen grunn, ingen fysisk eller verbal slåss med andre medlemmer eller utenforstående under klubbens møter eller arrangementer, drive ansvarlig under klubbens arrangementer, på offentlige veier og på banen; ingen stjele, ingen hærverk, handle profesjonelt i offentligheten, og ikke tillate andre å bruke ditt medlemskap for rabatter på klubbens sponsorer. Disse typer regler tillater klubbens medlemmer til å jobbe sammen og komme sammen som familie.
Medlem forpliktelser

Du trenger også å la medlemmene vet hva deres forpliktelser er til bilen klubben. Reglene bør stave ut når klubben møter, slik som den første søndagen i hver måned, og grunnen er medlem kan gå glipp av et møte, som bare for en familie eller arbeidsrelatert krise. Reglene bør også fastsette at bilen klubb virksomheten ikke tas opp med ikke-medlemmer. Du vil kanskje medlemmene til å oppgi minst to bil hendelser i året eller delta på et visst antall bilklubb pengeinnsamling hendelser per år. Disse typer krav må være i dine regler. Medlemmene må også vite hvordan deres biler skal samsvare med bil klubb. For eksempel, the Brown Pride Riders krever at "felger og hjul må passe til den typen kjøretøy du har (enten det er tradisjonelle, euro, lastebil eller SUV)." Beløpet hvert medlem må betale i økonomisk kontingent må også inkluderes i sett med bilklubb regler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98683.html

Previous:
Next:

Bil klubber