Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Electric Car Club of Illinois

The Electric Auto Association (EAA) er en non-profit organisasjon som talsmenn og utdanner folk flest om elbil-bruk. Grunnlagt i 1967, har det over 70 nasjonale og internasjonale kapitler. The Fox Valley Electric Auto Association (FVEAA) er Illinois kapittel av EAA og en av dens mest aktive. Foreløpig er det bare ca 200 elbiler på veien i Illinois, og FVEAA er håp om å endre det. Historie

Påvirket av oljekrisen på 1970-tallet, begynte FVEAA i 1975. Bil selskapene var ikke interessert i å bygge elektriske biler så FVEAA medlemmer slo seg sammen for å gjøre det selv. Gruppen ble innlemmet i Illinois stat i 1979 og ble et kapittel av EAA i 2004. Den FVEAA er stadig i popularitet og medlemskap er sterkt økende som gasspriser, avhengighet av utenlandsk olje og bekymring for miljøet stadig vokse seg større.
Medlemmer

FVEAA har over 200 medlemmer fra Illinois og fire nabostater. Ca 40 medlemmer eier elektriske biler. Gruppen pleide å være stort sett mannlige men det har raskt endret. FVEAA President Ted Lowe sa i en 2008 intervju til Associated Press, "Nå er det flere menn, koner, barnas college, bestemødre, bestefedre. Den demografiske er helt forskjellig fra hva det var for noen år siden." Medlemskontingenten gå mot deres månedlige nyhetsbrev og offentlige elbil arrangementer som rally, show og rides.

Møter

Hver måned holdes i Naperville, om 30 miles fra Chicago. Møter generelt omfatter en gjest høyttaler, nettverk, elektriske kjøretøy visning (for eksempel Northwestern University solenergi bil inntreden i den amerikanske Solar Challenge 2010) og en tombola til inntekt for organisasjonen. Møter vare i ca tre timer. Ikke-medlemmer er velkomne til å delta for å lære mer om elektrisk transport, se medlemmenes elbiler og få hjelp konvertere en gass-brenner bilen til en elektrisk. Lading er tilgjengelig for elektriske biler med 120V og 240V AC.
Prosjekter

FVEAA konverterer en bensindrevet bil til elektrisk hver årene. Tilnavnet "klubb biler," de tjene som en hands-on læring mulighet for nye medlemmer. FVEAA medlemmer ofte bli eiere av klubbens biler. De har konvertert en 1976 Fiat, 1990 Nissan Sentra, Ford Ranger og en 1985 Porsche 944.
Mål

En av FVEAA sin første mål i 1970 var å være uavhengig av olje. Nå er det primære målet er å oppmuntre ren og effektiv energibruk gjennom elektriske biler. Det fungerer som en informativ kilde om elektriske kjøretøy utviklingen, oppfordrer eksperimentering av elektriske kjøretøy bygning og setter sammen offentlige utstillinger og arrangementer for å opplyse offentligheten om fremskritt og fordelene ved elbil-teknologi. Den FVEAA søker også å utvide antall ladestasjoner i Illinois, slik at elektriske biler kan bli en levedyktig alternativ for bilistene.
Morsomme fakta

Konvertering av et gass- brennende bil til elektriske koster mellom $ 5000 og $ 9000. Illinois beboerne er berettiget til å motta en $ 4000 stipend fra IL Environmental Protection Agency for å konvertere sine biler. Den FVEAA kan hjelpe med konverteringen og fortelle deg hvordan du skal motta sjekken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98667.html

Previous:
Next:

Bil klubber