Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Auto klubber i Maryland

Bil klubber er utviklet for å hjelpe auto-entusiaster dele sin lidenskap om sine kjøretøy med andre. Disse klubbene vert hendelser som bilutstillinger og cruise, som er treg rides rundt et angitt område, samt andre arrangementer for å bringe medlemmene sammen. I Maryland, mange av disse klubbene eksisterer for å komme veldedige organisasjoner. Asfalt Angels of Maryland Car Club

Asphalt Angels Car Club ønsker alle bilentusiaster over en alder av 16 med alle merke og modell av bilen. Klubben har månedlige møter den andre tirsdagen i hver måned på 19:00 i Bowie Community Center. Det er mange aktiviteter som klubben organiserer å holde medlemmene opptatt, for eksempel en barnebok Halloween fest, julebord, og ukentlige cruising arrangementer på mandag kveld. Mange av arrangementene er for veldedighet, slik som deres julefrokost og bil show. Medlemskontingenten er $ 20, og medlemskap kan bestilles ved å fylle ut sitt medlemskap skjemaet og sende det inn

Asfalt Angels of Maryland Car Club2166 St Heather LaneGambrills, MD 21054Asphaltangelsofmd.org
Midt Shore Cruisers

Mid Shore Cruisers er en bil klubb dedikert til bevaring og styrking av klassiske biler. Klubben ble etablert i 1996 og er stolt av sin veldedige bidrag. Som en non-profit klubb, donere de inntektene hevet fra hendelser som de vert til veldedighet og familier i nød, som American Cancer Society and Coastal Hospice. Gruppen arrangerer bilutstillinger og cruising netter fra mai til oktober hvert år. Klubben er innbydende til medlemmer i alle aldre og alle typer bil eller lastebil. For å bli med, fylle ut søknaden og sende det til dem. Årlig kontingent er $ 15 for en enkelt person medlemskap og $ 25 for ektepar.

Mid Shore CruisersPO Box 1114Cambridge, MD 21613clubs.hemmings.com/midshorecruisers
Southern Maryland Corvette Club

Maryland innbyggere med en lidenskap for Chevrolet Corvette kan komme sammen i Southern Maryland Corvette Club. Denne bilen klubb, etablert i 2001, er dedikert til beundrer Corvettes samt tjene samfunnet. Klubben støtter ulike veldedige organisasjoner som St. Jude Children forsknings Hospital, i tillegg til å utføre vanlige bilklubb atferd. Klubben har et månedlig møte på den andre mandagen i måneden i byen kommissærer 'kontor på 19:00. De går også på cruising ritt, har klubben cookouts, og vert for en årlig bil show. For å delta, delta på et møte og ta en utfylt søknad og din første årlige kontingent betaling av $ 25.

Southern Maryland Corvette ClubPO Box 2402Leonardtown, MD 20650301-994-1140Southernmarylandcorvetteclub.com
Hjul som leges Car Club

Wheels som leges Car Club hovedformål er å ta sin kjærlighet til biler og gjøre det til veldedige bidrag. Klubben ble stiftet i 2003 som en non-profit organisasjon. Hjul som Heal vertene bil show og arrangementer årlig for å dra nytte lokale og nasjonale veldedige organisasjoner, som skaffet klubben i 2004 Eagle One Golden Rule Award erkjenner bil klubber med fremragende veldedige aktiviteter. Club kontingent er $ 25 i året, og det avholdes den siste torsdagen i hver måned. Klubben arrangerer også månedlige gjestedøgn i løpet av våren, sommeren og høsten.

Wheels som leges Bil Club8310 Arden DriveSalisbury, MD 21804410-749-3159Wheelsthatheal.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98657.html

Previous:
Next:

Bil klubber