Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Mustang Car Clubs i Houston, Texas

The Mustang er en bil som er velkjent og populær blant bilentusiaster over hele landet, blant annet i Houston, Texas. Houston har flere aktive bil klubber i byen og omkringliggende områder, inkludert de spesielt for eiere og elskere av Mustang biler. Hvis du ønsker å bli med i en bil klubb å sosialisere med andre Mustang-entusiaster i Houston, er det mange organisasjoner tilgjengelig. Mustang Club of Houston

Mustang Club of Houston, grunnlagt i 1991, er åpen for eiere av sent og klassisk modell Mustangs, samt de som er dedikert til bevaring av disse typer Mustangs. Hver måned holdes hver tredje søndag, og andre medlemsland aktiviteter holdes jevnlig. Medlemskap i Mustang Club of Houston kommer også med en dobbel medlemskap i Mustang Club of America.

Mustang Club of Houston281-413-1429mcoh.org
SVT Cobra Mustang Club ( SCMC)

SVT Cobra Mustang Club i South Central Region er åpen for de som bor i Houston. Det har flere bilutstillinger, spore hendelser, medlem familiebegivenheter og dra dager gjennom hele året. SVT Cobra Mustang /Shelby GT500 eiere også er velkommen til å bli med i denne klubben.

SVT Cobra Mustang Club1642 Huntmoor DriveRock Hill, SC 29732803-371-0725svtcobraclub.com
Westside Mustangs

Westside Mustangs bil klubb er en av de største i Houston, med over 3200 medlemmer. Det har eksistert siden 2000 og tar ikke noe medlemskontingenten. The Westside Mustangs holde fem møter og fem medlemsbedrifter hendelser per år.

Westside Mustangs713-408-3813westsidemustangs.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98663.html

Previous:
Next:

Bil klubber