Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Auto Racing Clubs i Iowa

Det er flere klubber for auto racing entusiast i Iowa. Inntreden i disse klubbene vil avhenge av hvilken type bil du har tenkt å rase. Hvis du eier en veteranbil, så Midtvesten Vintage Auto Racing Club kan være en god passform. Hvis du eier en Porsche, vil du mest sannsynlig få innpass i Schönesland Region Porsche Club of America. Gjennomgå regelverket nøye for hvilken klubb du velger å delta. Midtvesten Vintage Auto Racing Club
Midtvesten Vintage Auto Racing Club løpene veteranbiler

Midtvesten Vintage Auto Racing Club ble dannet i Waterloo, Iowa tilbake i 1978. Klubben ble først består av pensjonerte syklistene og passer for racing entusiaster som liker racing sine gamle biler. Du må være minst 16 år gammel med en gyldig førerkort for å bli med i klubben. En årlig medlemsavgift belastes for alle medlemmer. Syklistene oppfordres til å tilbringe tid med de i stede etter løp for å rekruttere nye medlemmer og få informasjon om biler og deler. For sikkerhets skyld er sjåførene pålagt å bruke hjelm og brann dresser og har et brannslukningsapparat innen rekkevidde.
Mustang Club of Central Iowa
Mustang Club of Central Iowa er for Mustang-entusiaster

Mustang Club of Central Iowa er den største og eldste Mustang klubb i staten. Dannet i 1979, har klubben over 200 medlemmer som alle Mustang-entusiaster. Noen liker racing sin Mustangs i vert hendelser, mens andre foretrekker å vise frem deres tilpasset Mustangs i bilen viser. Klubben arrangerer flere hendelser, inkludert en årlig auto show, piknik, biff yngel og road rally. Klubben reiser også til andre Mustang klubber over hele Midtvesten så medlemmene har en mulighet til å samhandle med andre klubber. En av 2010, er medlemskap i klubben $ 20 per år og inkluderer et abonnement på klubbens månedlige nyhetsbrev.
Schönesland Region Porsche Club of America
Schonesland Region Porsche Club of America henvender seg til Porsche eiere i Iowa p Hvis du liker racing din Porsche, så Schonesland Region Porsche Club of America er for deg. Opprettet i 1975, henvender den til Porsche-entusiast og betjener medlemmer i de vestlige og sentrale Iowa regioner. Klubben ikke bare utdanner medlemmer av egenskapene og vedlikehold av sine biler, men også arrangerer en rekke hendelser. Klubben behandler sine medlemmer til middager, turer, racing hendelser, bilpleie hendelser og Porsche parade arrangementer. Som i 2010, klubben kontingent er bare $ 42 per år og inkluderer rabatter fra noen Porsche forhandlere og katalogisere leverandører.
Thunderbird Super Coupe Club of Iowa
Thunderbird Super Coupe Club of Iowa henvender til Thunderbird eiere

Thunderbird Super Coupe Club of Iowa ligger i Cedar Rapids, og henvender til Thunderbird entusiast. De lette drag racing hendelser på drar striper og også gi medlemmene med et vell av informasjon om vedlikehold og pleie av sine biler. De dra racing hendelser er designet for å være morsomme anledninger der klubbens medlemmer kan konkurrere mot andre klubber og møte sine medlemmer. For å bli medlem av klubben, må du eie en 1989-1995 Thunderbird Super Coupe eller en Supercharged 1989-1990 Cougar XR7.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98698.html

Previous:
Next:

Bil klubber