Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan Tie Do Rags

Tied gjør rags (også stavet "doo" rags) er vanlig med bilentusiaster. Ofte er en gjør fille brukt som et symbol, en som skiller automotive butikker, bil klubber og syklister. Så, å lære å knytte en er riktig første skritt for å sette seg selv bortsett fra mengden. Du trenger
Skjerf
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et skjerf. Det kan være en helhetlig gjøre fille, lommetørkle, eller kort skjerf. Bare være sikker på at det er en som kan knyttes rundt hodet. Vanligvis, hvis du leser på emballasjen eller spør en ekspeditør, kan du finne ut av dette før du forlater butikken.
2

Lay the do fille flatt og åpent på et flatt underlag. En tabell eller avstillingsflate er stor for dette trinnet. Du ønsker å sørge for at overflaten er stor nok for deg å manipulere skjerfet på og se alle kanter.
3

Vri gjøre fille mot klokken til det visuelt ser ut som en diamant. Gjør dette mens det fortsatt er flatt.
4

Brett do fille i halvparten. Fullfør dette trinnet ved å gripe tak i toppen av diamanten din (gjør fille) og trekk det fremover til den faller over til bunnen av diamant din (gjør rag). Sørg for at den er foldet like i to.
5

Plukk ditt do fille opp av de brettede kantene og snu den med forsiden frem over hodet. Visuelt, bør den flate rettholten vendt forover, mens den spisse kanten er til baksiden.
6

Trekk sidene av do fille som er nærmest til ørene under hodet. Deretter knytte dem sammen i en knute til du oppnår en tettsittende og sikker passform. Pass på at resten av toppen av do fille ligger flatt. Det kan ligge over eller under knuten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98640.html

Previous:
Next:

Bil klubber