Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan Ærlig Vinn en bil Online

Det er mange konkurranser og tegninger på nettet som hevder en vinner vil få en gratis bil eller annen form for stor premie. Men med mange "gratis" konkurranser, er det fordelaktig å se og se akkurat hva du faktisk får til. Det finnes nettsteder på Internett som du vil kunne vinne biler og andre premier, men du vanligvis ikke kan få noe for ingenting. Du vil alltid ha å gjøre noe, uansett hvor lite, for å vinne en premie så stort som en bil. Instruksjoner
en

Lag en e-postkonto. Mesteparten av tiden når du delta i konkurranser for å vinne en bil eller en annen premie, samtykker du til at spam e-post og reklame inn i innboksen din. Hvis du setter opp en dummy e-postkonto for å fange alt som spam, vil det ikke påvirke din normale, dag-til-dag aktiviteter.
2

Gå til undersøkelsen nettsteder. Nettsteder som surveyspot.com vil ofte ha tegninger som finner sted for biler, penger og andre former for premier. Du må fylle ut spørreundersøkelser, og for hver undersøkelse du fylle ut du få en oppføring i konkurransen.
3

Gå til auksjon nettsteder. Dette er kanskje ikke teknisk mulig å "vinne" en bil, men du kan ofte by på biler på mye billigere priser. Dette er en ganske sikker måte å få en bil til en lavere pris, og fremdeles følelsen som du har vunnet, selv om du har betalt for det.
4

Se etter konkurranser nettsteder og konkurranser på internett. Søke etter setninger som "vinn en bil" vil vanligvis tillate en søkemotor for å finne flere titalls konkurranser du kan skrive med håp om å vinne en bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98671.html

Previous:
Next:

Bil klubber