Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan lage en Jeep Club

Jeep, utviklet på 1940-tallet og fortsatt populære i dag, er en bil som har mange beundrere og entusiaster. Siden det er en av de mer særegne biler tilgjengelig i dag, er det ganske lett å få øye på noen med en Jeep. Hvis du oppdager at du bor i et område med mange jeep eiere, eller ønsker en måte å møte andre Jeep-entusiaster, bør du vurdere å lage din egen Jeep klubben. Instruksjoner
en

Finn ut om din klubb vil være virtuelle eller har in-person møter. Forskjellen er at en online klubb kan være i stand til å tiltrekke seg flere medlemmer, men vil ha mindre i-person aktiviteter. Dessuten vil en frakoblet Jeep klubb hovedsak tiltrekke seg medlemmer nær byen din.
2

Bestem hvilke regler du ønsker for din Jeep klubben. Mange krever at deres medlemmer være minst 18 år gammel, har bilen forsikring for Jeep deres og signere en skade utgivelsen fraskrivelse. Noen Jeep klubber også kreve årlig eller månedlig kontingent, som er vanligvis brukt til å finansiere klubbens aktiviteter og turer.
3

Velg et navn for din Jeep klubben. Den enkleste måten er å gi den navnet etter område, slik som "Town Jeep Club", eller "Capitol City Jeep Club." Hvis klubben er basert på Internett, velger du et mer inkluderende navn, slik som "Virtual Jeeping Enthusiast Club."
4

Utvikle et kampanjetilbud plan for din Jeep klubben. For eksempel kan det være lurt å plassere løpesedler i din lokale Jeep forhandlere (med tillatelse), starte en blogg eller nettside, dele ut en liten postkort eller visittkort til noen Jeep eiere du kommer over eller på nettforum som tiltrekker Jeep-entusiaster.
5

Planlegg aktiviteter for klubbens medlemmer bortsett fra faste møter. Dette er hva som vil oppfordre medlemmene til å delta, spesielt hvis klubben er basert offline. For eksempel kan du planlegge turer til lokale eller velkjente jeep stier, vert Jeep bil show og hold medlemmer kun familie hendelser, som for eksempel piknik.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98664.html

Previous:
Next:

Bil klubber