Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan Forstå Car Rally Navigation Maps

Road rally er løp som foregår på vanlige veier i stedet for et lukket spor, der en navigatør og en sjåfør plottet den raskeste kurs og konkurrere på lag mot andre lag. Rally navigasjon har blitt noe spesialisert til å la navigatøren å kommunisere raskt og nøyaktig den informasjonen som trengs av sjåføren. Navigators har utviklet en forkortelse for å beskrive rally rute og med en liten forklaring kan du lese et rally kartet også. Instruksjoner
en

Orient selv til kartet. De fleste rally Kartene vil være svært detaljert med en 1:50,000 ratio, hvor en måleenhet på kartet tilsvarer 50 000 på bakken. En centimeter på kartet vil være 500 meter på bakken.
2

Study rutenettet referanser gitt. Rally Kartene blir merket med nummererte nett på sidene og toppen. Den siden (eller easting) henvisning gis først og toppen (eller Northing) referanse er gitt andre. Risten seksjon er gitt og da den del av gitteret er gitt for å angi den nøyaktige sted på kartet. For en vertikal (easting) rutenett, ville fire og tre tiendedels bemerkes: 043. For en horisontal (Northing) rutenett, ville 51 og en tiendedel bemerkes: 511, slik at hele rutenett referanse vil være 043511. For enda finere detaljer, vil noen rally legge til en ekstra brøkdel av en fjerdedel, en halv eller tre fjerdedeler av en tiendedel. Oppmerksom på tall vil dette være 04 325 for fire grid, tre og en fjerdedel tideler. Den fulle rutenett referanse kan se ut 0432551150.
3

Tegn tulipan illustrasjonene på kartet for å sjekke ruten og nøyaktighet. Tulipaner er billedlige fremstillinger av hvert krysningspunkt på strekningen, og avhengig av rally arrangør, kan de eller ikke kan indikere fra hvilken retning du bør gå inn i krysset og den retningen du skal gå. Hvis de viser retninger, trenger du bare å matche kryss oppført med dem på kartet for å finne din rute. Hvis retningslinjene ikke er oppført, må du teste passe tulipaner på de mulige ruter for å bestemme den riktige ruten ved å se etter en rute som har kryss illustrert i riktig rekkefølge.
4

Finn din rute med en Fiskebein illustrasjon. I dette rallyet navigasjon notasjon, blir ruten vises som en rett linje og kryss du passerer er angitt som linjer til venstre eller høyre for "ryggraden" av fiskebein. Hvis du ser en linje til høyre, må du passere en vei til høyre --- dette kan være en sidevei, eller det kan tyde på en T kryss hvor du må ta til venstre --- og vice versa. Hvis du ser en V av to linjer på høyre eller venstre, betyr dette at du må passere to veier på den siden, så en V på venstre skulle tilsi en høyre sving på en fire-veis kryss.

5

Naviger etter kompass eller klokke retninger. Noen rally utstede ruten i kompass retninger (enten alfabetisk eller numerisk) slik at du vet å dra nordover i første kryss, nordvest på andre kryss og vest på tredje krysset hvis du ser: N NW W (0 315 270 ved hjelp numeriske kompass retninger). Klokken ansikt retninger er like bortsett fra toppen av kartet er 12:00, og bunnen av kartet er 6:00, slik at du kommer hvert krysningspunkt vil du se en urskive nummer. Fra eksempelet ovenfor ville du se:. 12 10 9

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98690.html

Previous:
Next:

Bil klubber