Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Auto klubber i Atlanta, Georgia

Auto klubber er et landsdekkende fenomen. Medlemmer av klubber i Atlanta, Georgia samles for å vise frem sine modifiserte og nøye avstemt biler på arrangementer lokalt eller nasjonalt ofte med konkurranser for å se hvem som har den beste bilen av dagen. Den andre siden av auto klubb er de eksklusive medlemsklubber som ikke krever eierskap av et kjøretøy så mye som de gir medlemmet tilgang til noen av verdens høyeste ytelse biler. Luksuriøs Bil klubber

Auto klubber dedikert til luksus bil feire høy ytelse og fine håndverk av verdens mest ettertraktede biler. Dette er ikke mindre sant av Atlanta Driving Club, er en privat auto entusiast samle gi medlemmene med eksklusiv tilgang til luksusbiler av høyeste kvalitet. Medlemskap gir en mulighet til å velge mellom noen av klubbens stadig voksende utvalg av high end biler å kjøre for en periode bestemmes av "medlemskap poeng." The Atlanta Driving Club, og andre liker det er for den seriøse bilentusiast med dype lommer som medlemskap er ganske dyrt.

Atlanta Driving Club, Inc.3211 Northside ParkwayAtlanta, GA404-664-7125atlantadrivingclub.com

Specialty Bil klubber

Ofte auto klubber vil eksistere for en spesiell merke eller modell av et kjøretøy som enten avviklet eller selskapet som gjorde det ikke lenger er i drift. The Georgia Fiero Club, dedikert til eiere og entusiaster av Pontiac Fiero, er en slik organisasjon. Fordeler til medlemmer inkluderer gratis "CarFax" rapporter om potensielle kjøretøy kjøp, tech tips for Fiero reparasjon og modifikasjon, samt tilgang til klubben merchandise og en spesiell VIN finder på klubbens hjemmeside for å bistå i å bestemme år og ektheten av Fiero. Møter holdes den andre lørdagen i hver måned.

Georgia Fiero ClubAtlanta, 30341 GA (404) 317-4106 gafiero.org /default.shtml
The American Muscle Bil

amerikansk muskelbil er en klasse helt for seg selv. Klubber er dannet i engasjement og forståelse av spesifikke merker og modeller som Dodge Charger, Trans Am, og Ford Mustang. The Georgia Regional Mustang Club, ledet av Atlanta Mustang Club er en auto-gruppen fokusert på Ford Mustang som en non-profit organisasjon. Klubben ble stiftet i 1979 og er den nest eldste chartret Mustang auto klubb i landet dedikert til å bevare og gjenopprette Ford Mustang i alle dens former og modeller. Campingvogner til hendelser, medlemmer rabatter til forhandlere, og en familie stil atmosfære er alle fordelene ved medlemskap med klubben som gjennomfører månedlige møter og cruise rundt større Atlanta området.

Georgia Regional Mustang ClubP.O. Box 1803Kennesaw, GA 30156atlantamustangclub.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98661.html

Previous:
Next:

Bil klubber