Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Car Rally Scavenger Hunt Ideas

Scavenger jakter er morsomme, spennende gruppeaktiviteter som du kan tilpasse til organisasjonens tema. Så få som to personer kan nyte en jakt, men det fungerer veldig bra med en stor gruppe. Arrangementet kan skje over et par timer eller mer enn noen få dager. For en gruppe av bilentusiaster, kan en gatefeier jakten være en svært underholdende måte å bånd over en forkjærlighet for biler, mens de deler den spenningen i spillet, tilbringe tid med venner og ha noen ler. Custom Hats

Få rally gatefeier jakten deltakere i spillet med en tilpasset lue designet med gruppens logo eller spesiell melding. Tilpassede hatter er en morsom, relativt rimelig måte å vise lagånd. Besøk en av de mange produkt tilpasning nettsteder som gjør det enkelt å lage personlige elementer, laste opp et bilde av gruppen eller velg fra nettstedets lager kunstverk av en spesiell bil. Du kan tilpasse hatter med gruppens navn eller lage forskjellige hatter for hver skattejakt team. Minnes åtseldyr hunt ved å skrive ut dato og sted over ryggen av hatten, for eksempel "Hawaii Hot Rods, 6. juli Scavenger Hunt 11!" I en lys fet skrift. Hatter kommer i en rekke farger og selges i mengder så lite som én. De er også en god påminnelse om sol omsorg for jakten deltakere som skal sykle i åpen topp biler eller tilbringe mye tid ute i løpet av spillet.
Digitale bilder

Mens mange gatefeier jakten listeelementer er faktiske ting som jegere kan bringe tilbake til møtestedet, kan du også ha en digital gatefeier jakten. Bevæpne hvert lag med et digitalt kamera og en liste over bilder de må fange, gruppen med flest bilder vinner. Legg biltema foto utfordringer inn i miksen, for eksempel se hvor mange medlemmer av et team kan stappe inn i bagasjerommet på bilen (forlater det åpne for sikkerhet), ber om et bilde av en rosa antikke kjøretøy, et bilde av en ut- av-statlige lisens plate eller medlemmer av teamet utføre noen form for vedlikehold på en bil, som å pumpe gass eller rengjøring av vinduene. Mixing digital skuddpremie med ekte skattejakt elementer kan føre til mer kreativitet og ler til laget. Du kan deretter bruke bildene på selskapets nettsider, markedsføringsmateriell eller bare dele dem for underholdning.
Chocolate Car Treats

Appell til rally deltakernes sult og søte tenner med premier av bil-formet sjokolade. Enkle å lage med enkle plast muggsopp selges på håndverket butikker, samt spesialitet baking og matlaging forsyne butikker, kan du gjøre bilen-formet sjokolade i likhet med en spesiell bil eller et utvalg av biler som passer til alle deltakere. Smelt sjokolade (mini-chips og baking torg fungere godt) i mikrobølgeovnen, og hell det inn i plast muggsopp med hulrom i form av biler. Et par minutter i kjøleskapet setter sjokolade, som du så kan sprette ut og bag opp som gaver eller satt ut for å fylle bensin lagets medlemmer som de kommer tilbake med jakten elementer. Mange varianter av muggsopp er tilgjengelig, fra hot rods og muskelbiler til SUVer og limousiner. Søk på nettet for den største utvalg av sjokolade muggsopp, inkludert en spesialitet bil som har sentimental verdi til rally-gruppen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98659.html

Previous:
Next:

Bil klubber