Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Hvordan få en sponsor for en Race teamet

Innhenting sponsorater for racing team, uavhengig av racing sport, kan være en svært gunstig måte å kompensere driftskostnadene for racing. Det gir også klubben mulighet til å få produkter og tjenester gjennom din sponsor til en rabattert pris. I gjensidig fordelaktig sponsor relasjoner, er sponsorene gitt en sjanse til å offentliggjøre sin merkevare og selskap ved å plassere sin logo på utstyret ditt mens du og laget ditt fokusere på rase strategi og vinne. Innhenting av en sponsor kan være tidkrevende, skjønt, og vil ganske sikkert kreve utholdenhet og en god verdi forslag for sponsorene. Instruksjoner
en

Lag en liste over viktige elementer og utstyr som din racing team bruker. For eksempel, hvis du har en auto racing team, ville elementer som for eksempel dekk og bremser komponenter være på toppen av listen fordi du ofte bruker dem og endre dem ofte. Uniformer og sikkerhetsutstyr er også andre eksempler på elementer som sponsorer kan oppveie kostnadene.
2

Forskning og lage en liste over leverandører og produsenter som leverer elementene som vises på listen din. Avhengig av størrelse og budsjett på de selskapene du kontakte, kan det være en formell sponsing forespørsel prosess som krever lag til å fylle ut søknader som beskriver deres behov, forventninger og track record. Lagene med en gjennomgående høy track record for å vinne er mer sannsynlig å få sponsorer fordi deres suksess gir sponsorer høyere synlighet når teamet er på podiet eller gjennomføre en media utseende.
3

Kontakt selskaper som du er interessert i å motta sponsing og forklare hvilke muligheter du kan gi sponsor. For eksempel kan du tilby dem muligheten til å plassere sin logo tydelig på din rase bilen og på lagets uniformer i bytte for gratis eller rabatterte dekk og utstyr.
4

Fortsett å følge opp med selskaper. Det er viktig å være tålmodig og vedvarende. Ikke vær redd for å spørre en leverandør hvorfor det passerer opp muligheten til å sponse deg hvis det står "nei". Tilbakemeldingene kan hjelpe deg å finpusse banen til andre potensielle sponsorer.
5

Lag en sponsoravtale med en advokat, eller bruk en juridisk mal gitt til små bedrifter, for å binde den sponsing vilkår og betingelser. Dette siste trinnet sikrer at begge parter vil overholde vilkårene i sponsoravtale som ble gjort. Har dine sponsorer signere dette dokumentet og bruke en notarius å verifisere juridisk dokument med et vitne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98699.html

Previous:
Next:

Bil klubber