Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

Western New York Car Clubs

Bil klubber eksisterer i delstaten New York som en måte for bilentusiaster å holde kontakten uten andre som deler sin kjærlighet til en bestemt type bil. Dette kan være alt fra en avviklet, vintage linje av biler til en helt ny modell av bilen. Slik variasjon mellom klubbene kan lett bli sett i den vestlige regionen i New York, som er hjemstedet til minst tre fremstående bil klubber. Volkswagen Association of Western NY

Volkswagen Association of Western NY ble etablert i september 1987, da en gruppe på åtte Volkswagen entusiaster grunnla klubben som et middel til å feire bilen sin ansiennitet og bevare integriteten til Volkswagen for fremtidige generasjoner. Klubben har regelmessige møter, swap møter, piknik, arrangementer og cruise gjennom de vestlige delene av New York. Månedlige møter er vanligvis holdt på den tredje onsdagen i hver måned på Rose Garden i Buffalo, New York. Selv om klubben ikke er knyttet til Volkswagen merkevare, er deres hjemmeside en lisensiert Volkswagen klubb nettstedet. Volkswagen Association of Western New York krever en årlig medlemsavgift fra alle medlemmer.
Niagara Region Porsche Club of America

Niagara Region Porsche Club of America er en gruppe av bil elskere som deler en lidenskap for Porsche merke biler. Basert ut av Batavia, New York, holder Niagara Region PCA jevnlige møter og mer enn 30 arrangementer hvert år. Alle disse hendelsene er åpne for stående medlemmer av PCA, samt de som er interessert i organisasjonen. Spesifikke skikker av PCA inkluderer avansert driver utdanning, løp, rally, restaureringer og tech økter. PCA har også sitt eget blad, Porsche Panorama. Medlemskap er åpent kun for de som er 18 år eller eldre og nåværende eier, co-eier eller leier av en Porsche. Medlemmer har lov til å invitere en familiemedlem eller en venn til å tjene som en affiliate medlem uten å pådra seg en ekstra kostnad til medlemskap sin kontingent.
Buffalo Octagon Association

Grunnlagt i 1983, er Buffalo Octagon Association en klubb for entusiaster av MG biler. MG biler kommer i mange varianter, blant annet sportsbiler, luksusbiler og familie biler, men Buffalo Octagon Association ikke diskriminerer bestemte fabrikater og modeller. Hver måned holdes i byen Buffalo, og regelmessige arrangementer holdes på ulike arenaer i vestlige New York state. Klubben er også ansvarlig for å arrangere en årlig bil show, høsten Sports Classic. Årlig kontingent kreves for medlemmer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98693.html

Previous:
Next:

Bil klubber