Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> Bil klubber >> Content

DIY Practice treet for Biondo

Practice trær er de synkende lysene du ser på billøp som varsler drivere for å starte sine motorer, forberede seg til å rase, og deretter ta av. Bygg din egen praksis treet kan gjøres ved hjelp av noen ofte funnet materiale fra din lokale jernvarehandel. For disse instruksjonene, vil vi bruke 12-volts lamper og ledninger slik at du kan bruke et bilbatteri til makten lysene, tillater deg å bringe dette treet ut med deg til banen for å holde profesjonelle stil dra løp. Du trenger
4-fots by8-fots kryssfiner ark
Marker
Saw
Drill
fire hvite lyspærer og stikkontakter
seks gule lyspærer og stikkontakter
2 grønne lyspærer og stikkontakter
to røde lyspærer og stikkontakter
7 lysbrytere
Staple pistol
Kabling
Bilbatteri
Vis flere instruksjoner
1

Kutt kryssfiner arket i to på langs, slik at du med en to-fot med 4 fot panel. Kast eller sette den ene halvdelen av kryssfiner ark, som bare en halv ark er nødvendig for dette programmet.
2

Tegn en linje ned midt på brettet på langs, deretter trekke på sju linjer, hver 12 inches fra side til side, vinkelrett på den lange kanten av brettet. Du skal nå ha brettet delt inn i 16 12-tommers med 12-tommers firkanter. Mark en to-fot bred enden av brettet som topp og den andre som bunnen.
3

Drill og montere ett hvitt lys og stikkontakt i midten av hver av de to boksene på Toppen av styret og etiketten disse to top bokser som "Pre-Stage" med markør. Når disse lysene er tent, vil sjåførene vite for å starte sine motorer.
4

Drill og montere ett hvitt lys og stikkontakt i sentrum av begge de to boksene i underkant av de to boksene boret og merket Trinn 3, merke disse to boksene som "Stage". Når sjåførene ser disse lysene lyser de vil vite løpet er i ferd med å begynne.
5

Drill og montere ett gult lys og stikkontakt i midten av hver av de seks boksene under de fire hvite lys installert i Trinn 4. Disse tre sett med gule lysene vil bli tent, teller ned mot de grønne lysene som vil indikere løpet har begynt.
6

Drill og mount ett grønt lys og stikkontakt i enten boksen under de siste gule lysene . Når disse lysene er tent, begynner løpet.
7

Drill og montere en rød lampe og stikkontakt i sentrum av enten boksen under de to grønne lys.
8

Wire baksiden av brettet. Stift en lengde av wire, 20 fot lang langs den venstre siden av baksiden av brettet med den ene enden av ledningen ved toppen og den andre strekker seg under bunnen av brettet, etikett denne ledning som "positiv". Stifte en annen lengde på wire, 20 fot lang langs høyre side av baksiden av brettet, og etiketten dette som "Negative".
9

Installer en 12-volts lysbryter ved siden av den positive ledningen på baksiden av brettet, en for hver to side-by-side-esker med lys. Det bør være syv lysbrytere montert på baksiden av brettet.
10

Wire sammen lysene i serien. Koble en lengde på elektriske ledninger fra den positive ledningen til lysbryteren, en fra bryteren til pære, en fra pære til den andre pære ved siden av seg og til slutt, fra pære til den negative ledningen. Gjenta dette trinnet for alle syv rader med lys. Du må kle en liten mengde skjerming fra de positive og negative ledninger til rette for en god elektrisk forbindelse for hvert sett med lys.
11

Koble den løse enden av den positive ledningen til den positive terminalen på bilbatteriet, og den løse enden av den negative tråden til den negative terminalen på batteriet. Når du er klar til å starte din rase, som står mellom de to bilene, snu den øverste bryteren for å slå på "Pre-Stage" lyser. Etterfulgt av "Stage", så de tre settene med gult lys og til slutt de grønne lysene. Når de grønne lysene lyser driverne bør begynne løpet. På ethvert tidspunkt hvis du slår på de røde lysene, bør sjåførene slår av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-clubs/98700.html

Previous:
Next:

Bil klubber