Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fjerner jeg en Check Engine Light On en 1993 Mercedes Benz?

The 1993 Mercedes Benz lar deg vite når du trenger å ha motoren sett på av en mekaniker ved å lyse på "Check Engine" lyset på kontrollpanelet. Årsaken til dette lyset kan diagnostiseres ved hjelp av en OBD II scanner verktøy som leser feilkoder, forteller deg nøyaktig hva som er galt med bilen. Etter kodene er lest og problemet reparert, vil du ønsker å fjerne check engine lys for å slå den av. Dette kan gjøres hjemme med ingen spesielle verktøy er nødvendig og bare noen få minutter av din tid. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri bilen på men ikke start motoren. Legg merke til displayet på instrumentpanelet mellom turteller og speedometer.
2

Trykk på knappen nederst til venstre side av rattet. Displayet vil fortelle deg hvorfor lyset er på.
3

Se etter knappen ved siden av den du bare presset og trykker på den. Dette vil bekrefte årsaken til check engine lys.
4

Finn på reset-knappen på instrumentpanelet. Denne er plassert på venstre side av panelet. Trykk og hold den til du ser instruksjonene forteller at du skal holde den i 3 sekunder for å tilbakestille det. Slipp reset knappen.
5

Trykk på reset-knappen en gang til og hold den inne til displayet viser at check engine lyset har blitt tilbakestilt. Slipp knappen. Check engine lyset skal nå være slukket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72859.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair