Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre frontlys knoller i en 2005 Nissan Maxima 3.5 SE

Standard lyspærer på en 2005 Nissan Maxima er halogen infrarøde kapsler. Den delen antall pærene er den samme for de separate høy-bjelke og lav-bjelke-enheter. Hver frontlys forsamlingen inneholder to lyspærer. De lave bjelker er plassert på den ytre kanten av sammenstillingen, mens de høye bjelker er plassert på den indre kanten. Bytte av lyspærer krever samme prosedyre for Nissan Maximas produsert mellom 1999 og 2006. Du trenger
To bil ramper
Vernebriller
10-mm pipenøkkel
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker
Ren klut
9012 erstatning frontlys pære (s)
Vis flere instruksjoner
en

Kjør Maxima opp på bil ramper sakte fram til forhjulene bosette seg i brønnene på ramper. Sett bilen i gir eller park, sett på parkeringsbremsen, at ikke lyset er slått av og ut av bilen.
2

Ta på vernebriller og krype under en front side av kjøretøyet. Finne og fjerne de to nedre støtfanger beholde skruene med Phillips skrutrekker. Det er to skruer på hver side av kjøretøyet. Fjern skruene fra den ene siden av gangen.
3

Bruk flat skrutrekker for å lirke de fem låsepinnene fra støtfanger til splash skjold forsamlingen. Disse pinnene kjørt ned til bredden av den nedre støtfanger. Lirk senterbolten oppover ca 1/4-tommers og trekk deretter stiftenhet ut for hånd.
4

Bruk Phillips skrutrekker for å fjerne de to skruene som sitter opp inne i støtfangeren rett under frontlyktene på siden av fender. Disse skruene beholder støtfanger til siden fender. Fjern skruene fra begge sider.
5

Fjern de to festeskruene på forsiden av hjulet godt (ned nær bunnen) som holder hjulet godt til støtfangeren. Dreie rattet kan hjelpe deg å få stjerneskrutrekker på skruene, men vær likevel forsiktig siden bilen er opp på ramper. En stubby stjerneskrutrekker vil fungere også. Fjern skruene fra begge sider.
6

Åpne panseret og fjerne boltene og støttemurer pins langs bredden av støtfanger og grill montering ved hjelp av Phillips og flatt hode skrutrekkere etter behov.

7

Trekk støtfanger og grill montering fremover, vekk fra fronten av Maxima. Klemmene vil gi motstand, så trekke en side om gangen. Vær forsiktig så du ikke å bremse klemmene. Ta deg god tid og være forsiktig, men noe kraftig. Vær oppmerksom på at de kjører lys wire seletøy vil fortsatt være knyttet til støtfanger og grill montering en gang koblet fra forsiden av Maxima. Etter hver side er sluppet, kobler du ledningsnettet til de løpende lysene slik at du ikke vil skade ledninger eller lysene.
8

Sett støtfanger til side på et sikkert sted hvor den ikke blir ripete.
9

Fjern de to øvre og to nedre festeskruene av frontlys forsamlingen med en 10-mm pipenøkkel.
10

Trekk forsamlingen frem til å få tilgang til lyspærer .
11

Vri frontlys pære dekselet mot klokken for å fjerne den fra frontlys forsamlingen.
12

Koble ledningsnett fra frontlys pære socket. Løft låseklipsene av sele tilkobling opp og deretter trekke ut kontakten fra lyspæren socket.
13

Vri låseringen som holder lyspæren mot klokken 1/4 omdreining for å fjerne den fra frontlys forsamlingen.

14

Bruk en ren klut til å håndtere den nye pæren. Huden din vil skade pære hvis det kommer i kontakt med det.
15

Sett pæren inn i låseringen og sett inn frontlys forsamlingen. Plugg ledningsnett tilbake og teste lys for operasjonen før du monterer de resterende komponentene.
16

Omvendt prosedyren for å installere de resterende frontlys og støtfanger forsamlinger.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71899.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair