Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer du en Headliner i en 1970 Monte Carlo

En bil headliner er stoffet som linjer hele taket av bilen. Eldre biler, som for eksempel en 1970 Monte Carlo, vil til slutt bukke under for en sagging headliner, forårsaker en distraksjon til sjåføren mens du kjører. Hovedgrunnen til dette sagging skyldes limet som holder taket og stoff sammen begynner å slites bort. Installere en ny headliner å erstatte sagging en i en 1970 Monte Carlo kan gjøres relativt enkelt. Du trenger
Wrench
Spray Lim
saks
Sandpapir
Headliner stoff
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de to par av bolter i hvert hjørne av Monte Carlo med en skiftenøkkel. Fjerning av disse boltene vil løsne headliner som gjør det lettere å fjerne.
2

feed fingrene gjennom hullene som har blitt åpnet opp fra å fjerne boltene og trekk ned på headliner. Trekke med minimal press bør fjerne headliner uten ripping eller bøye den gamle Monte Carlo headliner. Fjern headliner gjennom bildøren en gang løs.
3

Skrubb utsatt taket av Monte Carlo med sandpapir. Skrubbe den gamle lim borte vil gjøre det lettere for den nye headliner å holde seg til taket.
4

Spray et lag med fliselim over den nye headliner materialet. Trykk forsiktig den nye Monte Carlo headliner opp mot taket. Trykk på midten og kantene på ny headliner å hindre sagging skjer når som helst snart.
5

Trim kanten av ny headliner, dersom den overlapper på til vinduene, med saks. Skru til boltene tilbake i hullene i hvert hjørne med en skiftenøkkel. Du er ferdig med å installere en ny headliner i 1970 Monte Carlo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74535.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair