Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan sjekke spenningen på en Glow Plug

Glow plugger brukes i kjøretøyer som krever diesel drivstoff til å fungere. Fordi glødeplugger er utsatt for ekstrem varme at de kan miste sin spenning og bli skadet raskt. Hvis bilens glødeplugger mister sin spenning, kan du oppleve at bilen starter ikke lenger. Selv om bilen fortsatt starter, kan du finne at det er andre driftskostnader problemer. Mens en glødeplugg sin spenning er vanligvis sjekket av en profesjonell i en garasje, kan det gjøres hjemme med riktig utstyr. Du trenger
multimeter tester
Vis flere instruksjoner
en

åpne bilen panseret og finn glødeplugg stafett. Glødeplugg releet er ofte funnet på førersiden av bilen bak frontlys. Plasseringen av glødepluggen relé vil avhenge av kjøretøyet. Glødepluggtyper releer er vanligvis store, sorte og boxy, med et klistremerke som ligner en strekkode. Flere ledninger er festet til glødepluggen stafett.
2

Fjern glødeplugg relé lokk og sett til side. Du vil se flere kontakter og tykke ledninger under lokket. Fjern den største kontakten ved å trekke opp.
3

Sett multimeter til "ohm" og noter nummeret på skjermen. At antallet må trekkes fra hver glødeplugg spenning lesing for å få nøyaktige resultater.
4

Koble den negative ledningen på multimeteret til batteriet negative. Den multimeter skal være tydelig merket. Koble den positive ledningen til multimeter og sett den andre enden inn i hvert hull på glødeplugg relé-kontakt.
5

Les måleren å bestemme hver glødeplugg sin spenning. Se i bilens brukerhåndbok for anbefalte spenningsnivåer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73649.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair