Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Fuel Pump i en 1991 Nissan 240SX

The 240SX er en to-dørs kompakt bil som Nissan solgt i Nord-Amerika 1989-1998. 1991-modellen tilhører den første generasjonen av 240SX som var i produksjon 1989-1995. Disse kjøretøyene var utstyrt med en 4-sylindret, 2,4-liters motor som bruker sekvensiell innsprøytning. Denne type innsprøytning bruker en elektrisk drivstoffpumpe i å levere drivstoff under høyt trykk. Drivstoffpumpen for 1991 Nissan 240SX er tilgjengelig fra bagasjerommet på bilen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Shop rag
Vis flere instruksjoner
en

fjerne sikringen for bensinpumpen fra sikringsboksen under dashbordet. Start motoren og la den gå til den boder. Sveiv motoren to ganger for å avlaste trykket i drivstoffsystemet. Slå av tenningen, og bytt ut sikringen for bensinpumpen.
2

Koble kabelen til den negative terminalen på batteriet med en pipenøkkel for å hindre utilsiktet gnister. Åpne den bakre bagasjerommet og koble den elektriske kontakten for bensinmåler. Ta av dekselet for tanken. Koble drivstoff linjer fra bensinpumpen forsamlingen.
3

Løsne boltene for bensinpumpen forsamlingen med en pipenøkkel. Løft bensinpumpen forsamlingen ut av drivstofftanken, og kast O-ringen på drivstofftanken. Plugg den resulterende åpningen i bensintanken med en ren butikk fille å holde skitt ut av drivstofftanken.
4

Fjern butikk fille fra drivstofftanken åpningen. Sett inn en ny O-ring på drivstofftanken. Plasser den nye bensinpumpen forsamlingen inn i drivstofftanken, og fest drivstoffpumpen forsamlingens festeboltene med en pipenøkkel. Fest drivstoff linjer og elektrisk tilkobling, og sett på dekselet for tanken.
5

Koble kabelen til minuspolen på batteriet med en pipenøkkel. Start motoren og kontroller drivstoffsystemet for lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74325.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair