Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Toyota Tundra Transmission Problemer

Transmission problemer for Tundra synes å ha begynt for alvor med 2007, andre generasjon av Toyota Tundra pickup lastebil. Tidligere modeller var plaget med en tilbakekalling på bremsen og rotor system og en ball-joint suspensjon problemet, men de hadde ikke konsekvent problemer med overføring design som senere modeller gjorde. Den uheldige turn har nå brakt inn spørsmålet i mange forbrukerprodukter hjørner Hva var en gang en antatt standard for høyere kvalitet i Toyota bil produkter. Tidlig Track Record

Toyota Tundra hadde utviklet en langvarig følgende av kjøpere med suksessen til den tidligere modellen, T100, og den første generasjonen Tundra. Som nevnt ovenfor, hadde første generasjon to sakene, men Toyota fikset de raskt med en frivillig tilbakekalling uten kostnader for eierne.
Sekstrinns girkasse Anomalies
p Det ble i 2007 med den andre generasjons modell, dukket det imidlertid opp at store overføring problemer, som opprinnelig ble bemerket av fan-baserte fora på Internett. Den første var en erfaren grov-giring på seks-trinns girkasse som ville oppstå tilfeldig. Dette gir skiftende problemet ville føre til at lastebilen å føle at det var hoppende på veien som gearing rykket i respons. Problemet var så merkelig det fått navnet "rumble-strip" som et identifisert overføring problem. Problemet ble begrenses til momentomformeren og delens utforming, noe som gjør det vanskelig å kople riktig som en giring ble igangsatt. Toyota erkjenner problemet etter noen avhør fra forumet ledelse og forhandler kommunikasjon.

Væskenivåer

Samme år ble en bulletin utgitt fra Toyota med hensyn til overføring væske. Det er ingen overraskelse til bileiere at det å holde riktig oljevæsker opprettholder smøring i motor og transmisjon. Imidlertid var Toyotas bulletin bestemt at væsken fyll og nivået som trengs for å være riktig for de 2007 Tundra, som spesifisert. Unnlatelse av å gjøre dette vil resultere i uventede endringer i overføring og mulig skade på automatisk skiftende modeller.
Bak propellakselen Issues

Så, i slutten av 2007 på midten av desember, utstedte Toyota en betydelig tilbakekalling på mer enn 15.000 av 2007 tundras med 4x4 gearing. Årsaken var potensiell svikt i det bakre propellaksel felles. Den bakre propellakselen joint er i utgangspunktet den delen der drivakselen kobles til den bakre overføring. The joint ble beskrevet som muligens ikke har tilstrekkelig varmebehandling. Denne sub-par metall hardhet i den delen kunne føre til at det å skille mens du kjører eller drar last. Forhandlere ble bedt om å erstatte den delen pronto gang bekrefter det var mangelfull.
Proof of Getting It Right

Ikke overraskende, var 2007 et dårlig år for bildet av Tundra. Toyota hadde gjort betydelige innhugg i det som tidligere var en amerikansk bilprodusent dominerte bil segmentet, pickup lastebil. Tundra var i topp fem over anbefalte biler i forbruker magasiner, bare for å så se at tittelen strippet med 2007-modeller

selskapets markedsføring måtte endre bildet raskt:. Killer Heat kommersielle var svaret. Denne kommersielle viste en tundra trekke 10.000-lb. last opp en 80-fots tårn. Med forhånd kameraets aspekter ser det datagenerert. Men er det ikke. Den kommersielle ble filmet i en ørken med allerede 120-graders Fahrenheit vær. I tillegg trekker Tundra en reell belastning opp en skikkelig rampe med ekte flamme for å øke temperaturforhold. Den kommersielle behov 11 løper opp rampen for å fullføre filmingen, hver gang trekke den samme ekstreme belastningen. Åpenbart hadde Toyota noe å bevise med Tundra forbedrede overføring design.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71555.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair