Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan oppdage Bad Struts i en 2005 Buick LaCrosse

Som kjøretøy alder, mange komponenter slites ut, og struts er ikke noe unntak fra denne regelen. Hver gang du kjører bilen din, er struts beveger seg opp og ned mange ganger per sekund for å absorbere veien vibrasjoner. Denne konstante bevegelse, sammen med visse miljøfaktorer, fører til at struts å bli oppbrukt. Det vanligste symptomet på dårlige struts er et merkbart tøff tur, spesielt når det går over humper eller ujevn fortau. I tillegg til å legge merke til på turen, det er andre måter du kan oppdage dårlige struts i bilen. Du trenger
Jack
Jack står
Hjulklosser
Work lys
Vis flere instruksjoner
en

Test kjøre bilen på siden gater samt motorveien. Hensikt kjøre over humper, sprekker og ujevne flekker i veien og ta til etterretning bilens reaksjon på disse uregelmessighetene. I en bil med dårlige struts, vil du merke en barsk, risting sitte når du går over dårlige flekker i asfalten. I en bil med gode struts, vil rebound være glatt, kontrollert og føler "tight", i motsetning til slurvete, harde, og høyt.
2

Trykk raskt ned på bilens støtfanger med to hender , og deretter la den opp. Bilen bør løfte tilbake til normal høyde uten overdreven rebound, eller spretter. Hvis bilen spretter og gjaller, struts er sannsynligvis dårlig. Dette er fordi struts er designet for å minimere rebound vibrasjoner fra fjærene.
3

Se på kilometertelleren og notere bilens kjørelengde. Ytelsen til de fleste kjøretøy struts avtar sterkt etter ca 60 000 miles. Hvis du har mer kjørelengde enn det på bilen din og struts er originale, er det en god tid å erstatte dem.
4

Kontroller dekkene for ujevn slitasje. Defekte struts tillate dekkene slites ujevnt, forårsaker "cupping". Kopping refererer til de dekkene som har intermitterende, parallelle slitte flekker over dekket, og skaper høye og lave flekker på dekk.
5

Lift bilen med en bil jack og støtte den med bukker. Plasser bremseklosser bak motstridende hjul. Skinne et arbeid lys opp under hjulet godt og se på strut patron eller tube, det skal være tørt med ingen tegn til lekkasje. De fleste moderne struts er gass ladet og inneholder også hydraulisk væske. Når struts alder, sine segl begynne å lekke denne væsken. Når væsken begynner å lekke, er strut allerede ødelagt og ytelsen er dramatisk redusert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75876.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair