Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte ødelagte bilen Keys

En stor ulempe at folk flest ikke vurdere når du går om det daglige liv er muligheten for at bilnøkkelen kunne bryte. Du kan forvente at noen ganger vil du oppleve en punktering eller et dødt batteri, men en ødelagt bil nøkkel vanligvis ikke krysser tankene dine. Dessverre tastene gjør pause. Og når de gjør det, er det viktig at du finner din fritid nøkkel eller kontakt med riktig person eller selskap for å få en ny bil nøkkel. Tross alt, er den viktigste delen av en fungerende bilen en tast for å betjene den. Instruksjoner
en

Bruk ekstra taster til du kan skaffe nye nøkler til bilen din.
2

Ring din lokale bilforhandler serviceavdeling for å bestille en ny nøkkel. Hvis du har en sen modell bil som bruker en transponder nøkkel innebygd med en databrikke for å tilpasse det kjøretøyet du må kjøpe en ny nøkkel fra en autorisert salg av kjøretøy. Forvent å betale et stort gebyr for en ny transponder nøkkel, som de kjører alt fra $ 150 til $ 250 per tast, avhengig av merke og modell av kjøretøyet.
3

Gi bilen tjeneste avdeling med kjøretøyet identifikasjonsnummer på bilen din. Plasseringen av VIN avhenger av hvilken type bil du kjører. Det kan være på førersiden frontruten, synlig fra utsiden av bilen, eller det kan være plassert på døren panelet på førersiden. VINs er alltid plassert på kjøpet papirarbeid, forsikring informasjon og påmeldingsskjema. VIN inneholder nøkkelen koden for din bil, som lar nøkkelen maker å vite nøyaktig hvordan du skal klippe ny nøkkel.
4

Plukk opp ny nøkkel og teste den på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74040.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair