Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Jeep Cherokee Dash fjerning

Fjerne dashbordet på Jeep Cherokee er en enkel, men pirkete oppgave. Jeep Cherokee dashbordet omfatter lavere instrumentpanelet , instrumentpanelet bezel , radio og varmeapparat kontrollpanel , og defroster beskyttelsen . Fjern den nedre instrumentpanel

Fjern den nedre instrumentpanelet først ved å fjerne de fire festeskruene. Senk panel og koble alle kabeltilkoblere knyttet til den. Noter hvor hver ledning kontakten festes .
Fjern Instrument Cluster Bezel

Fjern de fire skruene som holder instrumentpanelet rammen på plass . Unsnap klyngen rammen på de åtte snap fit steder . Vær forsiktig på eldre modeller av Cherokees å hindre bryte snaps som de holder rammen godt på plass og stopper den fra å gjøre irriterende rallende lyder.
Fjern Radio og varmer Kontrollpanel

Skru ut de to skruene som holder dette panelet på plass . Trekk radio kontrollpanelet ut og koble fra de elektriske kontakter til radio. Trekk ut varmeapparatet styreenheten.
Fjern Defroster Cowl Panel

Løsne og fjern de fire skruene som holder defroster beskyttelsen på plass . Bort beskyttelsen har klemmene på førersiden , som også må fjernes. Pass på å ikke la klippene falle av panelet når du fjerner det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73669.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair