Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvor å Endre Dashboard Lights i en Jeep Grand Cherokee

Instrumentpanelet eller dashbordet har bare ett lys som lyser opp skjermen for Jeep Grand Cherokee. Det er flere andre pærer som er involvert i belysning av varsellampene så vel i klyngen. For å få tilgang til noen av disse lysene må du fjerne klyngen fra dashbordet for å fjerne pærene fra baksiden. Prosedyrene for å fjerne klyngen er virkelig ikke så ille som du kanskje tror. Du kan fullføre det med bare et par skrutrekkere, så bare følg disse trinnene nedenfor for å få disse lysene fungerer. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Flat-skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern rammen som omgir instrumentpanelet på dashbordet. Du må bruke en flat skrutrekker, trim minnepinne eller annen flat verktøy for å forsiktig lirke bezel løs på hver av de fire hjørnene.
2

Finn og fjern skruene som fester de øvre monteringstappene for klynge med en stjerneskrutrekker. Fjern skruene som fester nedre monteringstappene for instrumentpanelet også.
3

Trekk ned på øvre cluster montering faner og trekk klyngen ut langt nok til å få tilgang til den elektriske kontakten på baksiden av klyngen. Trekk ut pluggen og trekk klyngen ut.
4

Finn pærene som du trenger å endre på baksiden av klyngen. Drei pæreholderen mot klokken for å fjerne pæreholderen og pære fra klyngen. Sett inn ny pære og installere holder, vri den med klokken til den låses inn
5

Slide klyngen tilbake i dashbordet og plugg i den elektriske kontakten. Du kan nå presse klyngen hele veien inn i dashbordet og linje opp monteringstappene og klipp på dashbordet.
6

Installer de to nederste festeskruene i de nedre monteringstappene, deretter installere den øvre skruer i de øvre monteringstappene. Stram skruene med en Phillips-skrutrekker.
7

Sett trim ringen rundt klyngen og låse rammen inn monteringstappene på de fire hjørnene. Test lysene for å være sikker på at de alle fungerer etter hensikten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71656.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair