Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva kan forårsake tilbakeslag gjennom inntak?

Hver motordeler spiller en nøkkelrolle i bilens funksjon, og inntak systemet er ikke noe unntak. Dersom inntaket feiler, er dette et problem som må tas opp umiddelbart. Men diagnostisere og løse dette problemet krever litt kjennskap til systemet. Forstå inntak system og årsakene til tilbakeslag vil hjelpe deg å bekrefte eller utelukke dette problemet. Intake Manifold
p Det er nødvendig å forstå inntak systemet for å se hvordan det forekommer tilbakeslag. Innløpsventilen er en komponent i innsugningsmanifolden. Fordeleren er plassert på toppen av V6-og V8-motorer. For inline fire-eller seks-sylindrede motorer er inntaksmanifold montert på den siden. Manifolden oppgave er å tilveiebringe en blanding av luft og brensel til motorens sylindre. For å gjøre dette, åpner innløpsventilen for å trekke gass og luft inn i motoren. Etter åpning, stenger ventilen å holde denne luft og drivstoff kombinasjon fanget inni.
Årsak til tilbakeslag

backfiring er en liten eksplosjon. Selv om det er mange problemer som kan føre til innsugningssystemet å slå tilbake, er den samlede virkning den samme. Siden inntaket ventilen må gi motoren en riktig balanse av drivstoff og luft, en backfire oppstår når denne balansen svikter. I dette tilfellet vil ha mindre brensel enn luft i blandingen føre til liten eksplosjon. Heldigvis betyr ikke dette føre til alvorlig skade.

Viktigste årsaken

Engines er fulle av komponenter, hvorav mange kan funksjonsfeil å utløse et tilbakeslag. Den vanligste årsaken til dette er en defekt drivstoffsystemet. Brennstoffet består av tre komponenter: vakuum, luftstrømmen sensor og oksygensensoren. Alle disse delene er ansvarlig for å opprettholde luft-til-fuel balanse i motoren din. Hvis noen av delene er skadet eller defekt, feiler kan forekomme.
Andre årsaker

En lekkasje i luften injeksjon system kan også føre til at inntaket å slå tilbake, siden dette påvirker mengden luft tatt i. En annen mulig årsak er en feil drivstoffpumpe eller sperret luftfilter. Inntaket Systemet må være timet riktig, slik at det kan mate drivstoff og luft til tennplugger på en riktig pris. Hvis denne timingen er av, kan det være en annen årsak for tilbakeslag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75747.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair