Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er funksjoner av en Air Conditioner Compressor ?

Air condition ( AC) kompressorer er et must for riktig kjøling og kan dukke opp i programmer som biler eller boliger . En auto AC-kompressor er ansett å være den viktigste av alle deler i et kjøretøy er luft -system og blir ofte referert til som systemets hjerte . Å ha informasjon om en AC kompressor funksjoner kan være gunstig for huseiere og auto eiere. Residential Vs . Auto

AC kompressorer kan variere i plassering avhengig av om det er for en auto eller bolig søknad. En auto AC kompressoren er koblet til et kjøretøys motor . En bolig AC kompressorer er vanligvis plassert utenfor hjemmet innkapslet i en lukket enhet .
Auto Kompressor Funksjoner

An auto AC kompressor har to sider som er avgjørende for hvordan det funksjoner. Et sug side tillater gasser produsert fra kjølemediet å bli trukket inn Kompressoren deretter komprimerer gasser og bruker sin utløpssiden å overføre dem til bruk til andre deler av systemet .
Residential Kompressor funksjoner

en bolig AC kompressor er en pumpe som bringer inn kjølemiddel gass også. I et boligområde kompressor , er dette kjølemiddel gass hentet inn gjennom en stor sugerøret . Kompressoren bruker deretter kompresjon for å endre kjølemedium til en svært trykksatt gass som deretter sendes til brukes i andre deler av systemet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74707.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair