Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte en Knock Sensor i en Nissan Maxima

Skifte knock sensor på Nissan Maxima er enkel, men sensoren kan være dyrt, så pass på å ha bilen riktig diagnostisert før forutsatt at sensoren er dårlig. Knock sensor registrerer motor banke eller pinge i motoren, deretter overfører data til motoren-ledelse datamaskin, slik at datamaskinen for å forsinke eller gjøre andre kritiske justeringer av timing, gnist og drivstofftilførsel. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Maxima og finn den negative batterikabelen på batteripolene. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne bolten og skille kabelen fra batteriet, isolere kabelen mens du arbeider.
2

Finn knock sensor på den øverste kanten av motorblokk på høyre side av motoren. Det er omtrent halvveis tilbake og er en sirkulær del med en bolt som går gjennom midten og en elektrisk kontakt på den ytre kant. Koble ledningsnettet kontakten fra knock sensor ved å løfte låseklaffen litt og deretter trekke kontakten av sensoren.
3

Fjern bolten fra midten av knock sensor med en socket og skralle, fjerne dem sensoren fra motorblokken. Plasser den nye sensoren på motorblokken og sett inn bolten gjennom sentrum, tre den inn i motorblokken.
4

Trekk til bolten med en stuss og skralle, deretter installere det elektriske kontakten på sensor. Pass på at du skyver kontakten i nok for låseklaffen å engasjere seg.
5

Koble den negative batterikabelen på minuspolen. Monter festebolten og skru det fast med en skiftenøkkel. Lukk panseret på Maxima.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72556.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair