Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Wheel Studs og muttere

Det siste du forventer å gjøre når du bytter ut dine bremser eller bytte dekk er å måtte hanskes med bøyd, løs eller ødelagte hjul studs, tross alt, bolter og muttere sikre dekk til hjulnavet på bilen din. Den gode nyheten er at du kan erstatte hjulet bolter og muttere uten å ta bilen til et verksted. Det er en god idé å ta en stud med deg til en automotive deler butikken for å kjøpe erstatninger. Dette vil bidra til å sikre at du får riktig lengde og diameter er nødvendig for ditt kjøretøy. Du trenger
Wrench satt
unbrakonøkkel satt
Metal kleshenger
hjulmutternøkkel
Flathead skrutrekker
Socket satt
Syl
Hammer
Mallet

Vis flere instruksjoner
Dekk bak
en

Sett bladet på en stor flat skrutrekker mellom navet dekselet og det bakre hub. Lirke hub dekke unna hub og sett dekselet til side.
2

Lirk hetten av sentrum av navet med flatt skrujern. Bøy hakk på innsiden av låsemutter der mutteren møter akselen. Innsiden av mutteren er bøyd på denne måten å bidra til å hindre at mutteren løsner.
3

Fjern låsemutter med pipenøkkel (denne mutteren er stramt og vil bruke litt kraft for å begynne unthreading mutteren).
4

Trekk stud spindel fra navet og plasser spindelen på en arbeidsbenk. Posisjonere hvert stud over kanten av arbeidsbenken å banke studs ut av spindelen. Trykk på studs gjennom spindelen for å fjerne dem. Ta en av de studs til auto deler butikken for erstatninger. Kjøp nye stud nøtter for hver stud du erstatte, så vel.
5

Sett inn nye pigger inn i spindelen og plassere spindelen tilbake over akselen. Fest spindel til akselen med låsemutter. Bruk en syl og hammer til å bøye innsiden sentrum av mutteren i sporet på akselen.
6

tråden en lug mutter på hver bolt og stram mutterne litt med hjulmutternøkkel. Stram dem ned akkurat nok til å begynne å sete stenderne i spindelen. Fjern lug nuts. Plasser midthetten tilbake over låsemutter, og trykk den inn med en klubbe.
7

Place navet dekke tilbake over navet, stille opp studs å gå gjennom sine respektive hull i dekselet . Plasser dekket tilbake på stendere og skru til mutrene bort på stenderne. Stram med hjulmutternøkkel til studs helt på plass.
Forhjulene
8

Fjern bremsekalipere fra hjulet hub. Bøylen festes bakfra ved hjelp av enten to sekskantbolter eller to Allen-head bolter. Løsne boltene med en skiftenøkkel eller unbrakonøkkel. Trekk bøylen fra navet ved hjelp av en rocking bevegelse mens du trekker bøylen opp. Knyt målepunktet på spindelen med wire fra en metall kleshenger. Ikke la bøylen å henge med bremsen linjen.
9

Pek på slutten av hver stud med en hammer for å skyve tappen gjennom navet. Trekk studs ut av navet bakfra, en gang leder av stud er fri for navet.
10

Ta en av piggene til auto deler butikken for erstatninger. Kjøp nye stud nøtter for hver stud du erstatte.
11

Sett hver nye stud gjennom hjulet hub fra bak hub. Plasser bremsekalippernes tilbake over navet og stram kalipperens boltene for å feste bøylen.
12

forsiktig plassere dekkene dine tilbake over navet. (The studs vil være løs til du plass til dem når stramme hjulmuttere.) Tråd slepe muttere på hver bolt, og trekk til med hjulmutternøkkel eller muttertrekker. Stenderne har en åskam like under hodet som vil plass til huben som du trekke til mutrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72201.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair