Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å stoppe en lekkasje i en Water Pump Seal

The vannpumpe tetning hindrer vann og frostvæske lekker ut og overoppheting bilens motor. Ifølge AA1Car, er de fleste vannpumper utformet for å gå 100.000 miles eller mer, men det er ikke uvanlig å se lekkasjer oppstår etter 50 000 eller 60 000 miles. Erstatte hele vannpumpe er ofte nødvendig i å sette en stopper for segl lekkasje. Du trenger
Stop-lekkasje produkt sammenligning Vannpumpe
Repair manual
Mechanic
Vis flere instruksjoner
en

Hell flytende radiator /vannpumpe stop-lekkasje produkt, for eksempel Bar Liquid Radiator Stop Leak, til bilens radiator. Radiatoren er vanligvis plassert i fronten av motoren. Den flytende stop-lekkasje produktet helles i radiatoren vil tilflyte vannpumpe segl og eventuelt forsegle eller bremse lekkasjen. Sørg for at radiatoren er ikke varm, og kjøretøyet er i gang før strømme løsningen i radiatoren din. Stop-lekkasje produkter er ikke en permanent løsning, og vil bare tjene som en midlertidig løsning.
2

Skift hele vannpumpen. Du må vite bilens eksakt merke, modell, år og motortype for å kjøpe riktig vannpumpe for ditt kjøretøy.
3

Finn eller kjøpe spesifikke bilens reparere manuell. Fordi alle kjøretøy er forskjellige, vil du trenge bilens spesifikk reparasjon for å lykkes med å erstatte vannpumpen. Reparasjonen håndboken vil beskrive i detalj trinnvise instruksjoner om hvordan du bytter bilens vannpumpe. Du kan kjøpe eller finne en reparasjon manual for bilen din på automotive butikker eller på ditt lokale bibliotek.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73194.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair