Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Bergingsbil AAA Krav

AAA er en populær akronym som står for American Automobile Association. Folk refererer til "Triple A" medlemskap og fordelene ved medlemskap. AAA tilbyr en rekke tjenester fra veikanten assistent og tauing til kart og forsikring. AAA tjenester er tilgjengelige rundt om i landet i hver stat. Visse krav må være oppfylt for å få hjelp fra AAA, for eksempel bergingsbil tjenester. Medlemskap

å motta AAA slep lastebil tjenester, må du være en AAA-medlem. Medlemskap er tilgjengelig gjennom AAA nettside eller ved å ringe 800-222-4357. Medlemmer må ha medlemskort med dem på tidspunktet for tjenesteytelsen, og det må være utstedt i deres navn. Når bergingsbil kommer, vil dette kortet være nødvendig for tjenesten.
Foto ID

AAA bergingsbil regelverket at kortet-bærer medlem av AAA, må vise bilde identifikasjon i tillegg til en gjeldende medlemskort for å bekrefte sin identitet.
fysisk tilstedeværelse

kort-bærer medlem av AAA må være til stede i bilen. De må enten være føreren av bilen eller en passasjer i bilen for å få veihjelp og bergingsbil tjenester fra AAA.
Tilstand

tilstanden til kjøretøyet må være slik at tjenester av en bergingsbil er garantert. For eksempel, har bilen et flatt dekk.
Begrenset bruk

AAA bergingsbil tjenester er begrenset til fire bruker per år, per medlem. Medlemmer kan fortsatt motta bergingsbil tjeneste i overkant av fire ganger, men medlemmet vil bli belastet for tjenestene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72492.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair