Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Automatisk-overføring Gjenoppbygging Verktøy

En automatisk overføring er et komplekst stykke maskineri med mange små disker (clutcher og stål) som finnes i større sylindere danner clutch packs. Overføringen bruker både hydraulisk væske og elektronikk for å kontrollere disse clutch packs. Når en automatisk girkasse går dårlig, trenger det ikke å bli erstattet --- i stedet, kan det bygges opp igjen. Denne ombyggingen prosessen krever noen vanlige verktøy og noen mer spesifikke verktøy som den gjennomsnittlige mekaniker ikke kan ha. Ratchet Set

skralle er et felles verktøy som nesten hver mekaniker har. Denne enheten, som brukes i forbindelse med en stikkontakt for å fjerne muttere og bolter, er en lang metallstang med en skralle hodet for å holde kontakten. Den ratcheting head funksjoner slik at mekanikeren kan tilbakestille skiftenøkkel uten å måtte fjerne verktøyet fra mutter eller bolt.
Socket Set

Den kontakten er plassert på ende av Ratchet og passer en mutter eller bolt. Kontaktene er små, sylindriske metall stykker som er hul inni, slik at en mutter eller bolt skal settes inn. De kommer i mange forskjellige størrelser for å passe ulike bolt og mutter størrelser tilgjengelig.
Torque Wrench

En momentnøkkel ligner på en skralle men er kun brukt til å stramme boltene. Den andre store forskjellen er at den har en justerbar dial for å velge riktig moment beløp for den aktuelle bolt du stramme; skiftenøkkelen vil avgi en hørbar lyd, vanligvis et klikk når den når innstilt moment. Denne funksjonen sikrer at boltene ikke er over-eller under-dreiemoment, noe som er spesielt viktig når gjenoppbygge en overføring.
Snap-Ring Tenger

Snap-ring tang er et sett av tenger som benyttes for åpning i stedet for lukking. Tangen har små pins på endene som er satt inn i hullene på et blunk ring; enheten blir deretter åpnet for å frigjøre låseringen fra sporet det sitter i. Denne prosedyren er nødvendig når du gjenoppbygge en sending, som clutch pakker blir holdt sammen av disse låseringene.
O-ring Hook

O-ring krok er et metall krok designet for å trekke en O-ring fra fure den sitter i. En O-ring er en liten gummi-pakning som er i en "O"-form for å skape en tetning. Dette er et must i alle overføring ombygginger, som det er så mange som 10 O-ringer for å bli erstattet i en gjenoppbygging.
Vaskemaskin

En vaskemaskin er mellom tre til 5 meter høy og ca 3 meter bred, avhengig av modell. Den har en metall dør på forsiden for å plassere deler i for rengjøring. Rengjøring overføring saken og alle de gjenbrukes harde deler er et krav, som overføring svikt kan føre til metallspon blir spredt over hele innvendige av en overføring, manglende evne til å rense ut disse spon kan føre til overføring svikt etter gjenoppbyggingen er fullført. Denne vaskingen sikrer at alle rester blir renset ut, det gjør også alle delene se nye igjen
Gjenoppbygging Benk

Benken brukes er nesten like viktig. som de verktøyene som brukes til å demontere girkasse. Denne type Benken har en svak helning, slik at all overføring væske renner bort fra mekaniker og inn i et trau for korrekt deponering. Denne benken har forskjellige spor for alle de vanligste verktøyene som brukes under en gjenoppbygging, inkludert kroker slik at mekanikeren kan henge små deler for gjenbruk, samt stropper til å holde overføring på plass under gjenoppbygging.

Transmission Jack

overføring jack brukes til å senke overføring ved fjerning og å løfte den for å installere den. Denne kontakten er ca 3 meter høy og har en plate på toppen for overføring til å sitte på og en rekke ratcheting stropper for å feste girkasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72858.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair