Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte Starter i en 2000 Cadillac DeVille

Starteren i 2000 Cadillac Deville fungerer på samme måte som de fleste automotive startere. En solenoid sender en elektrisk impuls til startmotoren, som i sin tur fører til et tannhjul i den starter å dreie. Dette fører til at motoren brøle til livet. Hvis starteren svikter, vil ikke motoren starte. Når dette skjer, er den eneste måten å avhjelpe situasjonen for å fjerne og erstatte starteren med en ny eller en ombygd en. Du trenger
Ramper
Skiftnyckel
9/16 fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Drive Cadillac Deville på et sett med front- ende ramper for å få bakken klaring mellom bunnen av bilen og bakken. Trekk til håndbremsen for å hindre at Deville fra rullende av ramper mens du er under den.
2

Åpne motordekselet og fjerne den negative batteriet kontakten fra batteriet. Bruk en skiftenøkkel for å løsne mutteren på kontakten.
3

Finn starter på bunnen av motoren, på førersiden av Deville. Bruk den nye starteren som et visuelt hjelpemiddel. Det ligger bak bjelle boliger, mellom overføring og overføring tverrbjelke.
4

Ta av starteren ledningen fra baksiden av starteren. Ledningen festes til startmotoren med en liten mutter. Bruk skiftenøkkel for å fjerne mutter og skyv ledningen av gjenget innlegget.
5

Koble ledningsnettet på startsolenoiden. El-boltene til starteren, slik at det blir fjernet med starteren. Slik kobler selen, trykk ned på utløseren og trekk selen av magnetventil.
6

Fjern de tre mutrene som fester starteren til bell bolig med en 7/16 fastnøkkel. Hold starteren med en hånd mens du fjerner den siste bolten.
7

Trekk i ut av bjelle bolig og plassere den nye starteren på plass. Det er et lite giret på slutten av starteren som maskene med svinghjulet i starteren.
8

Fest starteren med de tre boltene og 7/16 skiftenøkkel.
9

Koble ledningsnettet til startsolenoiden på Deville ved å skyve kontakten på releet til den klikker på plass.
10

Koble starteren ledningen til slutten av starteren.

11

Koble den negative batteriet kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72860.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair