Slik installerer du en Galaxy Remote Car Starter

Installere en Galaxy ekstern bil forrett er ikke lett, og du bør ha både mekaniske og grunnleggende elektriske ferdigheter til å utføre en korrekt installasjon. Følg nøye eksterne bilen starteren instruksjoner, slik at datasystemet i bilen og fjernkontrollen bil starteren ikke er skadet. Plasser ledningene i trygge områder, vekk fra motor og drivstoff linjer, for å unngå kortslutning. Du trenger
Sett av skrutrekkere
Vehicle manuell
Galaxy remote starter manuell
Kjøretøy tyveri avskrekkende modul
Drill
Skruer
Tie Wraps
Wrench
Elektrisk Wire kutter
releer
elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
en

undersøke bilen nøye, slik at det ikke er elektriske problemer: Sørg for at alle brytere og lys fungere ordentlig, høre på motoren for å sikre at det fungerer korrekt - elektrisk og motor problemer kan påvirke installasjonen av en Galaxy ekstern forrett. Kontroller at kjøretøyet er utstyrt med elektronisk bensininnsprøytning. Åpne Galaxy eksterne startpakken og lese alle instruksjonene og gå gjennom de vedlagte diagrammer.
2

Skaff en bil tyveri avskrekkende bypass-modulen eller kode fra bilen alarm produsenten, hvis bilen er utstyrt med et kjøretøy tyveri avskrekkende - denne type modulen er nødt til å koble bilen midlertidig
3

Monter hetten pin-bryteren under panseret på et trygt sted, der det ikke kan bli våt -. dette er en sikkerhetsbryter som hindrer automatisk starter når motoren blir betjent. Koble den negative batteriforbindelse fra batteriet, slik at du ikke forårsake noen shorts.
4

Fjern plastdekselet panel stede under rattet, med en stjerneskrutrekker (eller ved å fjerne eventuelle plastklipsene som kan holde den på plass) - se bilen din manual for instruksjoner for fjerning. Skruer og plast klipp kan være skjult, så du må nøye se etter dem. Se i bilen din for instruksjoner for å demontere rattet.
5

Finn ledningene som du vil bruke for å koble Galaxy ekstern bil forrett. Se etter makt, tenning, strøm sluser, temperaturkontroll, alarm system og radio ledninger. Bruk Galaxy starter installasjonen manualen for å referere ledning installasjon. Følg ledningene for å finne riktig tilkobling, eller se i bilens manual for å finne dem.
6

Sikre de nye ledningeforbindelsene med strips, og plassere ledningene gruppen borte fra bevegelige deler i styringsgruppen kolonne akselen. Legg merke til hvor du borer hull eller bruke selvgjengende skruer, og holde seg unna drivstoff linjer og utvendige ledninger vevstoler. Beskytt ledningeforbindelsene med elektrisk tape.
7

Monter kontrollenheten i kupeen på et lett tilgjengelig område, men likevel ikke lett synlig for tyver. Pass på at enheten ikke forstyrrer bremsepedalene eller kjøretøy operative komponenter. Koble minuspolen på batteriet og teste Galaxy eksterne starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80368.html

Previous:
Next:

Bil Forretter