Hvordan kjøpe en ekstern Starter for en SUV

Med et eksternt start-system, kan du starte din SUV fra innsiden hjemme eller på kontoret og steg rett inn i en varm eller kald SUV. En ekstern forrett kan gjøre hverdagen mye mer behagelig. Følg disse trinnene for å kjøpe en ekstern startpakke for en SUV. Du trenger
SUV
Vis flere instruksjoner
en

Bla lokale elektroniske og automotive butikker. Se på noen forskjellige modeller og sjekke prisene. Spør selgerne på eventuelle spørsmål du måtte ha.
2

Bestem hvor mye du har råd til å bruke. Du kan finne noe veldig enkelt eller high-end, avhengig av hvor mye penger du ønsker å slippe.
3

Velg et system med minst 500 meters rekkevidde.

4

Velg et system med en fjernkontroll, nøkkelfri adgang, en sender og alarm funksjoner. Du vil også trenge en panikkalarm og bil finder.
5

Shop for sikkerhet. Velg et system som bare vil engasjere seg når SUV overføring er i parken og når panseret er lukket. Pass på at systemet du kjøper har en fotbrems sikkerhetsbryter som vil slå av når bremsen avlyttet.
6

Velg et system med en temperatursensor som vil slå av motoren hvis det blir for varmt .
7

Velg et system med en anti-grind alternativet for å beskytte SUV starter mot skade dersom du ved et uhell engasjere starteren mens du slår på tenningen.
8

Gjør at systemet du velger inkluderer en garanti. Få den beste garantien du har råd til i tilfelle du har noen problemer senere.
9

Finn en butikk som har et godt omdømme og montører som er sertifisert av Mobile Electronics sertifiseringsprogram. Snakk med installatører og be om å se prøver av sitt arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80345.html

Previous:
Next:

Bil Forretter