Hvordan kjøpe en ekstern Starter for en lastebil

Tenk å få klar til å gå på jobb på en frysing vinter morgen. Du kan gå ut til bilen din i kulden, kommer inn, starter bilen og vent til det å varme opp. Eller du kan bruke en ekstern forrett og gå rett fra varmt varme huset til en toasty varm lastebil. En ekstern forrett koster alt fra $ 50 til $ 250 og kan gjøre livet mye mer behagelig. Å kjøpe en ekstern startpakke for en lastebil, følg disse enkle trinnene. Du trenger
Truck
Vis flere instruksjoner
en

gå til lokale elektroniske og automotive butikker. Få en idé om hva du ønsker ved å se på et par av enheter og sjekke noen priser.
2

Bestem deg for hvor mye du er villig til å bruke på denne enheten. Modellen du kjøper vil avhenge av hvor mye du er villig til å investere. Eksterne startere spenner fra grunnleggende til svært høyteknologiske modeller.
3

Sjekk utvalget på enheten. Se etter en enhet med minst en 500 meters rekkevidde.
4

Kontroller at systemet du velger inneholder en ekstern, nøkkelfri adgang, en sender og alarm funksjoner. Du vil også trenge en panikkalarm og bil finder.
5

Velg en enhet som bare vil engasjere seg når panseret er lukket og lastebilens overføring er i parken.
6

Vær sikker på at systemet du kjøper har en fotbrems sikkerhetsbryter, noe som vil føre til at start-systemet til å slå seg av når bremsen avlyttet.
7

Finn et system som har en temperatursensor som vil slå av motoren hvis den blir overopphetet.
8

Pass på at du velger et system med en anti-grind alternativet. Denne funksjonen vil beskytte din lastebil starter mot skade dersom du ved et uhell engasjere starteren mens du slår på tenningen.
9

Velg et system med en garanti. Mange har ett år, to år eller begrenset levetid garantier. Velg den beste garantien du har råd.
10

Finn en butikk for å installere systemet, hvis du har råd til det. Velg en butikk med et godt omdømme. Snakk med mekanikken og be om referanser.
11

Be mekaniker til å forklare alle komponentene og funksjonene til deg. Les også bruksanvisningen og sørg for at alle funksjonene fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80344.html

Previous: No
Next:

Bil Forretter