Slik installerer en ekstern nøkkelfrie oppføring i en lastebil

Når du installerer en ekstern nøkkelfrie oppføring system i din lastebil selv, får du komfort og sikkerhet for en nøkkelfri oppføring system uten den ekstra kostnaden for en installasjon av en tredjepart. I tillegg vil du ha gleden av å ha oppnådd den oppgaven selv. Du trenger
Truck
Keyless entry system
Vis flere instruksjoner
en

Først må du finne den rette keyless entry system for dine behov. Ta kontakt med din forhandler og lastebilens produsenten for å finne ut hvilke systemer er kompatible med lastebil (eller hvordan du får fabrikkinstallasjonen kit).
2

Shop rundt lokalt. Mange forhandlere eller auto deler butikker vil bestille settet for deg, eller henvise deg til en lokal butikk som vil ha settet du leter etter.
3

Be om råd. Hver lastebil er forskjellig, og hver keyless entry system er annerledes. Samle så mye informasjon fra instruksjon bøker og vennlige mekanikere som mulig.
4

Handle på nettet. Når du vet nøyaktig kit eller del av utstyret du trenger for å fullføre nøkkelfri adgang kit, kan du ofte finne det på et røverkjøp fra nettbaserte forhandlere.
5

Kjøp et kit og installere den. Hvis du ikke er spesielt mekanisk tilbøyelig, er det keyless-entry kits tilgjengelig for kjøp. Alt du trenger er noen grunnleggende verktøy (for eksempel en skrutrekker eller pipenøkkel) og den medfølgende brukerhåndbok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80349.html

Previous:
Next: No

Bil Forretter