Slik installerer en Bulldog Rs1200 EP

The Bulldog Rs1200 EP er en enkel å installere ekstern forrett som er kompatibel med nesten alle kjøretøy. Selv Bulldog forhandlere vil profesjonelt installere eksterne forrett, gjør det selv er grei og vil spare deg for penger. Installasjonen krever noen vanlige verktøy og omtrent en ettermiddag arbeid. Du trenger
Philips skrutrekker
Wire strippere
Elektrisk tape
Vis skrutrekker Flere Instruksjoner
en

Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruene fra undersiden -panel, eller dash under rattet, og trekk panelet av. Fjern skruene som fester nedre rattstammen cover, og trekk av dekselet for å få tilgang til tenningslåsen sele.
2

Finn en bakken, som vanligvis er en stålstang bort fra tenning ledningsnett. Trykk sonden av testen lys til jorden, den grønne LED vil lyse for å bekrefte det er en full-body bakken. Fest den sorte ledningen klippet til bakken.
3

Rådfør deg med bilens brukerhåndbok eller fargekartet pakke med starteren installasjon kit å identifisere tenningen 12-volt konstant wire, vanligvis den røde ledning. Sondere 12-volt konstant tråd med test lys for å bekrefte det er riktig wire, den røde LED lyser når det er 12-volt konstant. Strippe den 12-volt konstant ledning til en 1-tommers delen av kobber er utsatt.
4

Koble de to tykkvegget røde ledninger av bilen starter sele til eksponert kobber av 12-volt konstant wire. Koble ledningene ved å skille eksponert kobber av 12-volt konstant med test probe, innpakning en tykkvegget røde ledningen rundt hver side og kronglete de tre ledningene sammen. Dekk ledninger med elektrisk tape og fest båndet med wire bånd.
5

Finn tenningsledning en, vanligvis den sorte ledningen, ved å se i instruksjonsboken eller fargekartet. Sondere tråd med testen lys, den grønne LED vil lyse for å indikere at det er riktig wire. Sett bilnøkkelen i tenningen med testen lyset fortsatt koblet til og slå den til "On" posisjon. Den røde LED-lampen vil lyse opp, bekrefter at det er riktig wire. Stripe kabelen til en 1-tommers delen av kobber er utsatt.
6

Separer eksponert kobber med test probe og koble en hvit og rød tunge-gauge av bilen starter ledningsnettet til den eksponerte kobber. Tett eksponert kobber med elektrisk tape og fest båndet med wire bånd. Finn tenningsledning to og bekrefte det er den riktige ledningen med samme fremgangsmåte for å finne tenningsledning en. Koble den andre hvit og rød tunge-gauge til tenningsledning to.
7

Finn tilbehør en ledning ved å konsultere ledningen diagram eller i brukermanualen. Test ledningen ved sondering det med testen lys, det lyser grønt. Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon, testen vil lyse rødt for å bekrefte det er riktig wire. Fjerner en tomme av trådnettildekning med wire stripper, og koble den hvite og svarte tunge-gauge av bilen starter ledningsnett. Forsegle alle eksponert kobber med elektrisk tape og wire bånd.
8

Finn starteren tråd med fargen ark eller brukerhåndboken. Sondere tråd med testen lys, det lyser grønt. Vri nøkkelen til å skru av motoren, lyset begynner å blinke, som bekrefter at ledningen er starteren wire. Strip en 1-tommers del av isolasjon fra starteren ledningen og koble den gule og svarte tunge-gauge av bilen starter ledningsnett. Forsegle alle eksponert kobber med elektrisk tape og wire bånd.
9

Finn bremsevaieren ved å se i instruksjonsboken eller wire fargekart. Sondere bremsevaieren med test lys, det lyser grønt. Trykk bremsekloss ned, testen blinker rødt for å bekrefte at det er riktig wire. Strip en 1-tommers delen av isolasjonen fra bremsepedalen wire og koble den blå og svart tunge-gauge av bilen starter ledningsnett. Forsegle alle eksponert kobber med elektrisk tape og wire bånd.
10

Finn brun parkeringslys wire. Strippe bort en 1-tommers delen av isolasjonen fra ledningen og koble den brune tunge-gauge av bilen starter ledningsnett. Forsegle alle eksponert kobber med elektrisk tape og wire bånd.
11

Plugg ledningen fra den svarte jordledningen inn i bilen starter modulen. Plugge bilen starter ledningsnettet inn i bilen starter modulen. Test den eksterne forrett, og dobbeltsjekke alle tilkoblinger hvis den eksterne motoren ikke starter bilen.
12

Tuck alle tenning ledninger og starteren modul bak rattstammen. Sett den nedre rattstammen dekselet og under-panelet, eller dash dekselet. Test fjernkontrollen starter å bekrefte alle tilkoblinger er intakt etter å erstatte dekslene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80373.html

Previous:
Next:

Bil Forretter