Hvordan Input en AUX Into en Honda

Legge til en ekstra inngang til Honda vil tillate deg å legge til en rekke eksterne enheter til lydanlegget. Satellitt radiomottakere, iPod og MP3-spillere og andre enheter alle kan kobles til stereoanlegget via en AUX-inngang. Noen Honda stereoanlegg har innganger tilgjengelig på forsiden av stereo. For disse enhetene, er forbindelsen så enkelt som å sette inn 3,5 millimeter jack av enheten inn i kontakten på forsiden av radioen. Likevel, i tilfelle at du har flere enheter som må kobles til stereoanlegget, må du opprette en ekstra linje til baksiden av radioen. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat-skrutrekker
FM-senderen
Ledningsnett adapter
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet. Bruk en stjerneskrutrekker til å løsne klemmen av kabelen og fjern den fra minuskabel Honda batteri.
2

Fjern klokke i midten av dashbordet på Honda. Klokken sitter mellom ventilene og kan pried fra dashbordet ved hjelp av en flat skrutrekker. Koble fra ledningene til klokken for hånd, og stille klokken til side.
3

Fjern skruen i dashbordet bak der klokken ble lagret med en stjerneskrutrekker.
4

Fjern de to skruene på den nederste kanten av dashbordet trim panel med en stjerneskrutrekker. Trekk dash trim panel fra dashbordet for hånd. Trekk ledningene fra baksiden av panelet, ledninger forbinder klima bryterne til dash av Honda. Sett panelet til side til du re-installere stereo.
5

Fjern skruene i hjørnene av stereo montering dock. De fire skruene kan fjernes med en stjerneskrutrekker. Trekk stereo fra montering dock. Koble ledningene fra baksiden av stereo dekk.
6

Koble stereo ledninger fra Honda til et ledningsnett adapter. Ledningsnettet adapter vil være tydelig merket for å illustrere hvor de aktuelle tilkoblingene skal gjøres. Kobler du ledningsnettet adapter fører til stereoanlegget.
7

Koble ut ledningen fra FM-senderen til ledningsnettet adapter. Route innspill bly fra FM-senderen til hanskerommet ved siden av stereo montering dock. Plasser boksen av FM-senderen i baksiden av montering dock. Boksen vil ha god plass til å lagres bak stereo når det er re-installert.
8

Skyv stereo til montering dock av Honda. Skru inn igjen skruene rundt kanten av monteringsbraketten sikre stereo på plass.
9

Koble ledningene fra Honda på klima bryterne på baksiden av dashbordet trim panel.

10

Plasser dash trim panel rundt stereo dock og trykk kantene for hånd for å sikre panel på dashbordet. Sett inn skruen i toppen midt på panelet (der klokken er plassert) og de to skruene på den nedre kanten av panelet.
11

Koble ledningene på baksiden av klokken og erstatte klokken inn øverst på midten av dashbordet trim panel (mellom ventilene). Klokken vil låses på plass for hånd.
12

Plasser negative batterikabelen klemmen rundt negative batteri ledelsen i Honda batteri. Bruk en stjerneskrutrekker til å stramme klemmen rundt ledelsen innlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80365.html

Previous:
Next:

Bil Forretter