Programmering Instruksjoner for en ekstern Starter

En ekstern forrett muliggjør en bil eieren å starte et kjøretøy fra en avstand for å varme bilen opp . For en ekstern starter å jobbe ordentlig med et bestemt kjøretøy , må det programmeres slik at mottakeren gjenkjenner den eksterne startnøkkelen. Instruksjoner
en

Trykk og hold ned bremsepedalen . Alle dører må være helt lukket .
2

Sett nøkkelen i tenningen og fortløpende slår bilen av og på tre ganger . Ta ut nøkkelen fra tenningen og fjern foten fra bremsepedalen. Hvis prosessen var helt riktig, vil det være tre påfølgende pipelyd lyder fra koden boksen mottakeren under dashbordet . Koden boksen vil ha blitt installert i bilen når produsert og krever ikke bruker installasjon.
3

Trykk på " Lock " knappen på fjernkontrollen starter en gang og mottakerboksen piper gang for å indikere at det har blitt programmert. Trykk på " Trunk "-knappen én gang og boksen vil pipe igjen . Trykk på " Lås opp" -knappen én gang og boksen vil pipe igjen .
4

Trykk på "Start "-knappen én gang og mottakerboksen piper for å indikere at det har blitt programmert . Trykk og slipp bremsepedalen en gang mer å betegne til mottakeren at programmeringen er fullført.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80369.html

Previous:
Next:

Bil Forretter