Hvordan å utvide Glow Time Med VAG-COM

Den gammeldagse måten å starte en kald bil motor er å plugge en lader i veggen, og deretter koble laderen til en tenning plugg. Men nye teknologier som VAG-COM kan du tenne glødeplugg bruke kontrollene fra den bærbare datamaskinen. VAG-COM er en tredjeparts bil diagnostisk programvare fra Microsoft som er kompatibel med flere modeller av Volkswagen personbiler. Programvaren diagnoser flere problemer, blant annet tenning problemer. Standardinnstillingene på VAG-COM holde tenningen plug glød tid til et minimum, men i ekstremt kaldt vær, kan det hende du må forlenge glød tid til å lade bilbatteriet. Den nyere versjon av VAG-COM kalles VCD (VAG-COM Diagnostic System). Du trenger
Laptop
USB-kabel
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at det ikke er en kronisk tilfelle av å være ute av stand til å starte bilen med den første spenning. Hvis du har hyppige kaldstartproblemer, vil utvide gløden tiden ikke bøte på en mer alvorlig underliggende problemet. Vanligvis må du forlenge gløden tid for en bil hvile i veldig kaldt vær eller i høyereliggende strøk.
2

Koble til VAG-COM. Først bør du ha VAG-COM diagnostiske programvare installert på den bærbare datamaskinen. Du bør også ha en USB-kabel (1.1 eller 1.2) for å koble fra den bærbare datamaskinen til din bil. Plugg den ene enden av kabelen inn i den bærbare datamaskinen og den andre inn i en plugg plassert under dashbordet på førersiden enden av bilen.
3

Slå på bilen tenningsnøkkelen. Når du slår på-knapp skal VAG-COM-kontroller vinduet vises på den bærbare skjermen.
4

Logg inn på VAG-COM-kontroller. Du bør ha en fem-sifret kode for å logge inn
5

Klikk på "Adapter" og gå til "gruppe 12".
6

Endre adapter verdi. I adapteren kontrolleren dialogboksen er det to verdier du bør holde et øye med. Først noterer verdien registrert i boks med tittelen "nei. av enheter ", som representerer den glød tid. Standardverdien er vanligvis mellom ett og to sekunder. Sekund, bør du finne en tekstboks med tittelen "ny verdi." Standardverdien i den "nye verdien" boksen vil være 32768. Endre verdien for å bringe den nærmere, men aldri under 32700.
7

Slå av tenningen og slå den på igjen. Gå tilbake til adapteren dialogboksen. Verdien for "no. av enheter "skal nå være høyere enn den forrige verdien. Hold senke adapter eller "ny verdi" nærmere, men aldri under 32 700 for å forlenge gløden tid. Vanligvis er en tenning plug glød på tre sekunder nok til å starte en bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80374.html

Previous:
Next: No

Bil Forretter