Slik installerer en ekstern start på bilen min

I de døde av vinteren, det er ingenting så praktisk enn å være i stand til å fjernstyre starte bilen og la den varmes opp før du får i det å kjøre til din destinasjon. Selv om de første instruksjoner for å installere en ekstern start på bilen din kan være litt skremmende, det er mye enklere enn det først ser ut. Noen verktøy, en volt meter og litt know-how gå en lang vei når du installerer denne komponenten. Du trenger
skrutrekker
Skruer
kabeltilkoblere
Wire strippere
Needle-nese tang
Volt meter
Lommelykt
Remote start komponent
Car eiers manuell
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle komponenter, ledninger, kontakter og andre elementer fra pakken. Inspisere innholdet å sørge for at alt er der før du starter installeringen.
2

Les instruksjonene som følger med fjernkontrollen starter. Det kan være nyttige hint og tips er inkludert som er eksklusive for merke og modell av starteren.
3

Fullfør en sjekk av alle funksjoner og brytere på bilen din. Slå av og på lyset, sjekk alle blinklys og prøve ut dine strøm sluser. Ved å gjøre dette, vet du med sikkerhet at alt fungerer som det skal, forutsatt at alt er i orden
4

Sorter ut og markere viktige ledninger for fjernkontrollen-starter installasjonen:. Tilbehør wire, strømledningen , starter wire og tenning wire.
5

Bruk kabeltilkoblere å koble fra strømledningen på bilen til power-ledning bly på fjernkontrollen-start komponent. Noen biler har to strømledningene. Hvis dette er hvordan bilen er kablet, kan du bruke et voltmeter for å avgjøre hvilke av de to ledningene har tyngre last. Dette er den ledningen du skal bruke når hooking opp fjernkontrollen starter.
6

Wire fjernkontrollen forrett til bilens tenning wire eller ledninger. Noen ganger er det bare en wire. Andre biler har to eller flere tenningsledningene for deg å inkludere i oppkobling din. Relé dem alle sammen og teste for å garantere at de gjennomføre en 12-volts strøm.
7

Finn bilens tilbehør wire. Koble starteren til denne ledningen. Denne ledningen er ansvarlig for dine varme, air-condition kontroller og vifte blåser.
8

Søk for parkering lys ledningen i ledningsnettet ved siden av lysbryteren eller den som går til baksiden av bil. Hvis bilen din har en for begge sider? Venstre og høyre? Inkludere både i forbindelsen. The wire eller ledninger skal kobles til parkering-light-tilkobling på fjernkontrollen starter.
9

Koble bremsen ledningen til den eksterne forrett. Se etter denne ledningen mot bremselys bak i bilen. Hvis du ikke ser det der, sjekk rundt på bremsepedalen. Denne ledningen er noen ganger i en bunt med ledninger over bremsepedalen. Hvis du ikke finner det der, sjekk mot baksiden av kjøretøyet.
10

Fest remote-starter jordledningen til bilen din. Finn en overflate som er umalt metall.
11

Sørg for riktig funksjon av din starter ved å koble turtelleren wire. Sjekk bilens ledningsnett skjematisk om nødvendig, men det er ofte funnet i nærheten viklingslaget eller distributør.
12

Koble bilens nåværende alarm. Din instruksjonsbok bør ha instruksjoner om hvordan å frigjøre systemet.
13

Utfør et system og slå testen på nytt. Alt som jobbet før installasjon bør fortsatt være i orden. Hvis det ikke er det, spore dine skritt for eventuelle feil du har gjort i dine forbindelser eller identifikasjon av ledninger.
14

Fest forrett komponent under panseret. Hold det klart av motorens bevegelige deler og noen varme områder. Mount slår for fjernkontrollen starter i praktiske områder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80370.html

Previous:
Next:

Bil Forretter