Hvordan finne informasjon om hva narkotika Fall Into Schedule 1

The Controlled Substance Act av 1970 etablert et system for å plassere narkotika inn tidsplaner. Tidsplanen et stoff faller inn er basert på dens potensial for misbruk og avhengighet. Det er for tiden fem narkotika tidsplaner i USA. Mens narkotika tidsplaner ble etablert primært til fordel for farmasøyter og narkotika produsenter, de er også et nyttig instrument for advokater og de anklaget for narkotikaforbrytelser fordi de spiller en rolle i å bestemme straffen for brudd involverer det stoffet. Utstyr deg selv med informasjon om hva narkotika faller inn hvilke tidsplaner. Du trenger
Telefon bok
datamaskin med Internett-tilgang
Telefon
Vis flere instruksjoner
finne ut hva narkotika Fall Into Schedule en
1

Gå til webområdet av Drug Enforcement Agency (DEA) (se Ressurser under) og gå til siden merket'' Drug Planlegging.'' Den første gruppen på siden er Vedlegg 1. Vedlegg 1 inneholder vanlige narkotiske stoffer som marihuana, ecstasy, heroin og LSD.
2

Følg opp med en advokat. Bruk din lokale telefonkatalogen eller gå til American Bar Association online (se Ressurser nedenfor) for å finne en som spesialiserer seg på narkotikalovgivningen. Din advokat kan gi deg mer informasjon om Terminliste en narkotikalovbrudd og deres straffer og vil forberede et forsvar for deg i retten hvis du har blitt arrestert.
3

Kontakt Narcotics Anonymous (se Ressurser nedenfor ) for hjelp til å overvinne en narkotikaavhengighet hvis du mistenker at du har et problem med noen substans i Vedlegg 1.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80352.html

Previous:
Next:

Bil Forretter