Hva du skal se etter i Battery Boost & hopp forretter

Bærbare batteri booster systemer er et flott verktøy for å gi bilen din en nødsituasjon jump start hvis batteriet dør. Booster systemer kan være alt fra en enkel modell som bor i hanskerommet som øker batteristrøm til et nivå hvor det kan starte bilen til et system som kan blåse opp dekkene og gi et arbeid lett på samme tid. Spy makt

hoppe forrett enheter jobbe som om du hadde hektet bilen opp til en annen med startkabler. Du ønsker å sørge for at hoppe forrett enheten har nok strøm til å starte motoren på bilen din. En liten subcompact bil trenger ikke den samme størrelse som en total størrelse pickup lastebil. Får en enhet med mer kraft kan gjøre starter prosessen enklere siden det har kraft til overs. Batteri boosters fungerer som batterilader for en ny drill. De piple i kraft til bilens batteri, slik at det kan brukes til å starte bilen. De er vanligvis mindre enheter som kan passe inne i hanskerommet og arbeid ved å plugge inn i en sigarettenner eller strøm port socket. Ved hjelp av et batteri booster tar lengre tid å få bilen i gang, men du trenger ikke å gå under panseret.
Andre funksjoner

hoppe forrett enheter har ofte ekstra funksjoner innebygd i å gjøre dem mer nyttige. De kan ha en høy intensitet lys for å gjøre det lettere å se hva du gjør om natten. Dekk inflators er også allment tilgjengelig. Noen har strøm vekselrettere slik at de kan gi 110-volt strøm. Et annet fellestrekk er en 12-volts strømuttak. Muligheten til å lade over husholdning nåværende gjør det lettere for enkelte enheter skal bringes tilbake til full lading. Batteri boosters har vanligvis ikke disse ekstra funksjoner siden de er laget for å piple lade bilens batteri så få lades gjennom samme port.
Cable størrelse og lengde
< p> Gå startere har samme type kabler og klemmer som startkabler. Jo tykkere kabelen, jo lettere er det å overføre makt og jo raskere bilen vil starte. Lengre kabler kan la deg sette enheten på bakken for å starte slik at du ikke trenger å ha noen holde den eller holde den på motorrommet. Batteri boosters generelt ikke har kabler siden de settes inn i en 12-volts port inne i kjøretøyet. Størrelsen av tråden ingen rolle så mye siden mengden av effekten som overføres er mindre. Tykkere ledninger vil være mer holdbar og være mindre sannsynlig å overopphetes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80358.html

Previous:
Next:

Bil Forretter