Hvordan endre en Starter på en 2002 Hyundai Accent

Din 2002 Hyundai Accent startmotoren er en viktig del av motorens mekaniske systemer. Uten det, kan du ikke starte bilens motor. Starteren er plassert høyt på førersiden av motoren og tilgang til det kan gjøres fra toppen. En starteren er ute av bilen, har det benk testet for å sikre at det er der problemet ligger. Utskifting forrett motorer er tilgjengelige fra alle auto deler butikken eller gjennom Hyundai forhandler. Du trenger
Wrench satt
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen ved å fjerne klemmen bolt fra den negative batterikabelen enden med en fastnøkkel. Kabelen legges til side for nå.
2

Finn starteren på førersiden av motoren og svært høy på siden av motoren. Det kan nås fra toppen av motorrommet. Starteren holdes på plass av to festeboltene som glir inn fra baksiden av klokken plass og stikk inn startmotorhuset. To ledninger sele kontakter feste til startsolenoiden, den ene er en push i kontakten og den andre en ring kontakt
3

Koble push i kontakten fra baksiden av startsolenoiden ved å trykke. låsetappen på kontakten og trekk den ut f starteren. Koble ring kontakten ved å fjerne låsemutter fra stud med en skiftenøkkel og trekk ledningen av starteren.
4

Fjern de to festebolter fra bell bolig med en stuss og skralle. Skyv starteren ut av bjelle bolig og fjerne det fra motorrommet. Plasser den nye starteren inn i motorrommet, skyver nesen av den nye starteren inn bell bolig deretter installere de to festebolter.
5

Stram starteren festeboltene til 25 fot-pounds med moment skiftenøkkel. Installer push i ledningsnettet inn i kontakten på starteren. Plasser den andre ledningsnettet kontakten på bolten på baksiden av releet, etterfulgt av låsemutter. Stram mutteren med en fastnøkkel. Ikke stram, eller du kan lage sprekker i plasten solenoidhuset.
6

Koble den negative batterikabelen til batteriet, og sett klemmen bolt i enden av kabelen. Trekk til bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80367.html

Previous:
Next:

Bil Forretter