Om fjernstart Systems

Når vinteren er på sitt kaldeste med bitende vind og chilling nedbør, ingenting er mer frustrerende at å starte en kald bil opp og venter på det å varme opp. Remote startere, men tillater brukeren å starte bilen fra den varme og komfort i hjemmet deres. Lære mer om ekstern bil startere er første skritt i å avgjøre om disse små nyheter er rett for deg. Funksjon

Funksjonen til en ekstern bil forrett er noe selvforklarende: å starte bilen fra et sted utenfor bilen. I mange tilfeller er dette brukes til å forberede bilen for avreise på kalde morgener eller kvelder. I andre tilfeller kan denne funksjonen brukes til bil-serier som for å demonstrere lyden av motoren eller for å vise frem et lydsystem. Uansett hva tilfellet, kan det eksterne systemet legges på som en funksjon av en ny bil eller lagt inn etter at bilen har blitt kjøpt.
Typer

ettermarkedet type ekstern bil startere kan installeres av bileieren, men er vanligvis installeres av en bilstereo og elektronisk spesialist. Det er flere produsenter, blant annet Autostart, Viper, og Bulldog, som i hovedsak tilbyr det samme produktet med noen små statister, for eksempel noen forretter tilby periodisk starter ligner et tidsur funksjonen. Andre føler temperaturen av bilens miljø og starte bilen for å hindre gelatinering eller frysing. I noen tilfeller, og legger til en ekstern start på en bil gjennom en etter-markedet add-on kan øke videresalg verdien av bilen.

Fordelene

Vanligvis vil luksus linje eller merker av biler tilby remote "keyless" start som en av de ekstra fordelene av en luksuriøs bil. Dette kan legge til flere tusen dollar på prisen på et kjøretøy, men kan også bistå i biler annenhåndsverdi oppbevaring. Dette betyr at noen luksuriøse biler med installert av produsenten eksterne start funksjoner kan være verdt mer enn en tilsvarende bil uten.
Hensyn

Før du kjøper en ekstern bil startpakke, bør du være sikker på at starteren vil være riktig for din type bil. For de fleste bil-brukere, vil en startpakke kit gjør, men for de med stick shift (manuell girkasse) er kanskje de ønsker å vurdere en med en clutch bypass system på plass. Uten clutch bypass system, vil ikke bilen starte fordi clutchen brukes for å sikre at bilen ikke vil sjangle fremover (eller bakover) når den startes.
Effects

I tillegg til å starte en bil eksternt, kan en ekstern bil forrett systemet også omfatte andre enheter alternativer som vil tillate brukeren å låse dører og åpne en koffert eller luke eksternt. Disse ekstra funksjonene er kanskje ikke tilgjengelig på lave enden, rimelige modeller, men er nesten alltid tilgjengelig for høyere end modeller. Disse enheten alternativet bare fungere, men i en bil med elektroniske låser og trunk utgivelsen som allerede er installert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80356.html

Previous:
Next:

Bil Forretter