Topp vurderte Remote Bil Forretter

Eksterne bil startere er svært nyttig for oppvarming eller kjøling bilinteriør og motor temperaturer på avstand. Dette er spesielt nyttig i dramatiske klima eller i perioder med dårlig vær. Når du velger en ekstern bil forrett er det viktig å bruke et produkt laget av en anerkjent selskap. Noen selskaper produserer eksterne bilen startere som bare fungerer på utvalgte varianter av biler. Høyest rangerte bil startere er laget av selskaper som har en dokumentert historie pålitelighet, er kompatible med de fleste biler, og gi ytterligere anti-tyveri funksjoner. Auto Alarm Pro X6 VSS Remote Car Starter

Auto Alarm Pro X6 VSS er en universell fjernkontroll forrett som er kompatibel med hundrevis av forskjellige merker og modeller av biler. Funksjoner inkluderer en ekstern nøkkelfrie oppføring system som opererer med en fjernkontroll som kan låse bilens strøm lås dører. En dobbel puls aktivering modus er inkludert som en ekstra sikkerhetsfunksjon der en knapp på fjernkontrollen må trykkes to ganger innen en bestemt tidsperiode for å aktivere fjernkontrollen starter. Når låse eller låse opp bildører, eller under aktivering av motoren ved fjerntilgang, vil bilen horn høres ut som en lyd-bekreftelse. To fjernkontroller er inkludert og starteren har en rekkevidde på opp til 1200 meter.
Valiant Universal Remote Car Starter

Valiant universell fjernkontroll bil starteren fungerer opp til 500 meter fra alle kjøretøy og har en programmerbar motor driftstid på opptil 24 minutter. Bekreftes med en flash av bilens lys og en LED som er montert på bilens interiør. LED fungerer også som en avskrekkende mot tyveri. En nyttig funksjon er automatisk kjøre modus, som gjør at føreren kan gjøre et kort stopp ved en butikk mens du holder motoren i gang og opprettholde en behagelig innetemperatur. Starteren inneholder en ekstern sender og en sikkerhetsfunksjon som hindrer at bilen blir kjørt uten nøkkel.
Avital 5303 Remote Car Starter

Avital 5303 ekstern bil forrett har rekkevidde på opp til 1000 meter og inkluderer dual-knappen mikro-fjernkontroller. Andre funksjoner inkluderer en opsjon på å bruke nøkkelfri adgang for ekstra sikkerhet med spesifikk bil låse og låse opp knappene. Den 5303 benytter en stille modus for å aktivere og deaktivere den eksterne start og et relé satellitt som garanterer den eksterne start funksjonen vil fungere i ekstreme værforhold. En seks tone alarm system er bygget inn i starteren som en ekstra sikkerhetsfunksjon.
Bulldog RS82-I Remote Car Starter

The Bulldog RS82-I ekstern bil forrett funksjoner en to-knappers fjernkontrollen og spesifikke aktivering og deaktivering knapper for å styre den eksterne start funksjonen. Det virker over en avstand på opp til 400 meter. I motsetning til enkelte rivaliserende selskaper eksterne bilen startere, inneholder Bulldog RS82-I et monteringssett og instruksjons-DVD som gjør det ekstremt brukervennlig å installere og operere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-starters/80364.html

Previous:
Next:

Bil Forretter